ETİMESGUT BELEDİYESİ’NİN 2014 FAALİYETİ İBRA EDİLDİ

Belediye Başkanı Enver Demirel başkanlığında toplanan Belediye Meclisi, 2014 yılı faaliyet raporunu görüştü. Meclisi açan Demirel, daha sonra yasa gereği görevi yönetmek üzere meclis başkanvekili Mesut Şahingöz’e devretti.

Başkan Demirel, hizmet ve yatırımlara devam edeceklerini söyledi
ETİMESGUT BELEDİYESİ’NİN 2014 FAALİYETİ İBRA EDİLDİ

Belediye Başkanı Enver Demirel başkanlığında toplanan Belediye Meclisi, 2014 yılı faaliyet raporunu görüştü. Meclisi açan Demirel, daha sonra yasa gereği görevi yönetmek üzere meclis başkanvekili Mesut Şahingöz’e devretti. Raporla ilgili MHP adına Cemal Satılmış, AKP adına Hilmi Özer, CHP adına Grup Başkanvekili Süleyman Doğan görüş bildirdiler.

HER HİZMETTE İMZAMIZ VAR
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yapılan değerlendirmeler ve eleştirilere cevap vermek üzere kürsüye geldi. Demirel, muhalefet üyelerinin ‘Görev süreniz boyunca ne yaptınız?” sorusu üzerine şunları söyledi: “Etimesgut’ta nereye giderseniz gidin bizim yaptığımız hizmetleri görürsünüz. İlçemizdeki bütün çalışmaların altında bizim imzamız, bizim mührümüz vardır. Biz bu ilçeye, Türk Beyleri Kent Meydanı’nı, Kent Konseyi Binası’nı, Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’ni, Atakent Sosyal Tesisleri’ni, Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’ni, Ziya Gökalp Tesisleri’ni, emekli evlerini, kreş ve etüt merkezlerini, işte bu belediye binasını, oteli, halk ekmek fabrikasını, kapalı Pazar yerlerini, 150’den fazla park ve yeşil alanı kazandırdık. Bu dönemde de yatırımlarımıza, hizmetlerimize devam ediyoruz. Özgecan Arslan Kadın Konukevi, Elvan Kapalı Yüzme Havuzu ve Aile Yaşam Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi ile birçok sosyal ve kültürel projeyi hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için çalışıyoruz. Yukarı Yurtçu Mahallemiz’de kapalı Pazar yeri, Etisem birimi ve zabıta merkezimizin yer aldığı projemizi tamamlamak üzereyiz. Yakında hizmete açacağız. Biz 1999’da görev geldiğimizde bu şehrin önüne bir vizyon koyduk; dedik ki ‘Etimesgut’u kültür ve sanat şehri yapacağız’. Bu hedef doğrultusunda çok yol aldık. İşte yaptığımız tesisler, düzenlediğimiz Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali ve diğer sosyal kültürel etkinliklerimiz bu anlayışımızın ürünüdür. Festivalimizi daha geniş katılımla ve daha zengin içerikle düzenlemeye devam edeceğiz. Tesislerimizi, hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz”.

RAPOR İBRA EDİLDİ
Başkan Demirel, yapılan her hizmetin Belediye Meclisi’nden alınan kararlarla yapıldığına dikkat çekerek, belediye meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Yapılan görüşmelerin ardından faaliyet raporu oylanarak ibra edildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.