TOROSLAR BELEDİYESİ BOCCE TAKIMI, ANKARA YOLCUSU

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Bocce Takımı, aldığı başarılara bir yenisini daha ekledi.

Türkiye Bocce 2.liginde mücadele eden Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, 23 takımın katıldığı 2015 sezonu Bocce 2.ligi müsabakalarını 2. sırada tamamlayarak, 10-12 Nisan tarihleri arasında Ankara’da yapılacak 1. lige yükselme müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

İkincilik kupalarıyla birlikte Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret eden Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu İl Temsilcisi ve Toroslar Belediye Spor Kulübü Bocce Takımı Antrenörü Niyazi Kutlay ve sporcular, spora sunduğu desteklerinden dolayı Başkan Tuna’ya teşekkür ederek, Ankara’dan en iyi derece ile döneceklerinin sözünü verdiler.
Toroslar Belediye Spor Kulübü Bocce Takımı Antrenörü Niyazi Kutlay’ın nezdinde tüm sporcuları tebrik eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise 1.lige yükselme müsabakalarında da takımın Toroslar’ı ve Mersin’i en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını belirterek, başarılar diledi.

Başkan Tuna; “Sporcularımızın çok çalıştıklarını ve müsabakalara iyi hazırlandıklarını biliyorum. Kendileriyle gurur duyuyorum. İnşallah aldıkları bu başarıya Ankara’da bir yenisini daha ekleyeceklerdir” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.