Adana ASKİ Spor, yarı final aşkına…

Play-off’a mükemmel başlangıç

İlk maçta rakibini deplasmanda yenen Adana ASKİ Spor, kendi sahasında oynayacağı ikinci karşılaşmayı da kazanırsa son dört takım arasına kalacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Adana ASKİ Spor, play-off çeyrek final serisinin ilk maçında deplasmanda İstanbul Üniversitesi BGD takımını 74-80 mağlup etti.

Adana ASKİ Spor Asbaşkanı Sedat Sözlü, ‘Takımımız çeyrek final serisinin ilk maçında deplasmanda rakibini yenerek büyük bir avantaj elde etti. Bu galibiyetten dolayı arkadaşlarımı kutluyorum. Ama bunu çift devreli maça benzetirsek henüz ilk yarısı tamamlandı. Önemli olan ikinci maçı da alarak yarı finale ulaşmak. Bu yüzden cuma günü oynayacağımız ikinci maçta tüm Adanalı basketbolseverlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.

Karşılaşma Akdeniz Türk TV den naklen yayınlanacak

17 Nisan Cuma günü saat 18’de Adnan Menderes Spor Salonu’nda oynanacak olan Adana ASKİ Spor- İstanbul Üniversitesi BGD çeyrek final karşılaşması uydu üzerinden yayın yapan Akdeniz Türk televizyonundan naklen yayınlanacak. Akdeniz Türk TV Türksat uydu frekansları 11794 H 27500 Y.

ada2-1

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.