BELEDİYE ÇALIŞANLARININ SAĞLIK KONTROLÜ DEVAM EDİYOR

Erdemli Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince tüm çalışanlarını sağlık kontrolünü yaptırıyor. Kadrolu memur ve işçilerin ardından tüm taşeron işçilerin de gerekli tetkikleri yaptırılarak muayeneleri tamamlandı.

Sağlıklı bireylerle çalışmanın önemine vurgu yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye çalışanlarının sağlığının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.Her yıl olduğu gibi bu yılda belirli aylarda tüm çalışanları sağlık kontrolünden geçirdiklerini belirti. Yaklaşık 230 çalışanın kontrollerinin periyodik olarak yapıldığını belirten Başkan Tollu, “ sağlıklı hizmet, sağlıklı çalışanlarla yapılır. Bunun bilinciyle memur, işçi, taşeron ayrımı yapmadan tüm çalışanlarımızın muayeneleri kurum doktorumuz Dr. Koray Kenzimal gözetiminde tamamlanmıştır” dedi.

Tollu açıklamasında, işçi sağlığına büyük önem verdiklerini ve bunun için de ne gerekiyorsa yapacaklarının altını çizdi. Bu noktada ayrıca sağlık sorunları olan her çalışanla da özel olarak ilgilenildiğini kaydeden Tollu, Erdemli Belediyesi olarak her alanda yer alarak kurumsal, üretken ve çalışkan bir belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini dile getirdi.

Başkan Tollu sözlerini sağlık kontrolünden geçen çalışanlarına sağlıklı ve mutlu bir ömür dileklerini sunarak sonlandırdı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.