Ülkücü Gençlik Yücel için sahaya indi

ulkucu Genclik Yucel icin sahaya indi-kMHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e en önemli desteklerden biri de Alanya Ülkü Ocağı Başkanı Erhan Çınar ve ekibinden geldi. Çınar ve ülkücü gençler, dün batı beldeleri ile köylerini ziyaret edip Yücel’e destek istedi

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, seçim çalışmaları kapsamında Alanya merkez, belde ve köyleri ziyaret ederken, Kadın Kolları Başkanı Necla Yıldırım ile Ülkü Ocağı Başkanı Erhan Çınar ve ekibi de Yücel’e tam destek veriyor. Başkan Adayı Yücel’in eşi Yıldız Yücel de MHP Kadın Kolları üyeleri ile birlikte belde ve köylere gidip seçim çalışmalarına katılıyor.

Öte yandan MHP’nin önemli kollarından biri olan Alanya Ülkü Ocağı’nın başkanı Erhan Çınar ve ekibi dün batı beldeleri ile köylerine giderek seçim çalışması yaptı. Sırasıyla Saburlar, Karamanlar ve Orhan Köyü’nü ziyaret eden Çınar ve beraberindekiler, MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e destek istediler. Çınar, bugün de Keşefli Köyü’nü ziyaret edeceklerini belirtti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.