TARSUS BELEDİYESİ ENGELLİLERİ UNUTMADI

Tarsus Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara belediye yemekhanesinde yemek verildi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ‘Engelliler Haftası’ nedeni ile engelli vatandaşlara belediye yemekhanesinde yemek verdirdi.

Yemekte konuşma yapan engelli dernekleri başkanları, kendilerinden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür ettiler.

“Bizler Tarsus Belediyesi olarak sizlerle birlikte, değerli başkanlarımızla birlikte 21 yıldır ortak bir çalışma yürütüyoruz” diyen Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bağrık “Tarsus’ta sizlerle birlikte engelleri kaldırmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Başkan yardımcısı Bağrık “Tarsus’ta ilk olacak olan Engelli Parkımızı inşa ediyoruz. İhalesine çıktık bu ay içerisinde yer tespitini yapıp, önümüzdeki aylarda açılışını yine sizlerle birlikte yapacağız. Tarsus Belediyesi dün nasıl yanınızda ise bundan sonra da yanınızda olmaya devam edecek” dedi.

Konuşmaların ardından engelli vatandaşlara Belediye meclis üyesi Hüseyin Şendağ 2 adet ve Nükhet Çelik 1 adet tekerlekli sandalye hediye etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.