“SPOR YAP SIHHAT BUL” HERKES İÇİN SPOR ETKİNLİĞİ ALANYA DA YAPILDI

Herkes İçin Spor Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenen “Spor Yap Sıhhat Bul” Herkes İçin Spor Etkinliği 25 Ağustos Pazartesi günü İskele Şelale Meydanı’nda yapıldı.

Herkes İçin Spor Federasyonu’nun tanıtımını yaparak bireylerin sağlıklı yaşam amacıyla hareketlenmelerini teşvik etmek, çeşitli spor branşlarının tanıtımını yaparak toplumsal spor kültürü farkındalığının gelişimine katkı sağlayarak, halkı ve özellikle çocukları spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen şenlikleri izleyenler arasında Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur da yer aldı.

Spor Şenliği çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlik kapsamında wushu gösterileri, Mundo Capoeira grubu dans gösterileri, Türk Ata Sporu Matrak sporunun tanıtımı, çuval yarışı, bilek güreşi, halat çekme oyunu ve çeşitli eğlenceli oyunlar düzenlendi. Etkinliklere katılanlara hediyeler verildi.