BAHAR ŞENLİĞİNDE ŞELALE’DE NOTALAR SU SESİYLE BULUŞTU

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen ve ikincisi yapılan ‘Bahar Şenliği’ Tarsus Şelalesi’nde gerçekleştirildi. Notalar su sesiyle buluşmanın keyfini yaşadı.

Programa Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, MHP Mersin Milletvekili Adayı Baki Şimşek, Türkiye İşçi Emekliler Derneği Genel Sekreteri Ömer Kurnaz, MHP ilçe Başkanı Ertuğrul Bodur, belediye meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Şevket Can, ikincisini gerçekleştirdikleri Bahar Şenliğini Tarihi Tarsus Şelalesinde yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Can, “Bu etkinlikleri düzenlememizdeki gayemiz şehrimizin değişik mekanlarında vatandaşlarımızla kucaklaşmak, vatandaşlarımızla bir araya gelip birlikteliğimizi daha da sağlamlaştırmak. Şehrimiz doğal güzellikleri ve tarihi güzellikleri açısından Türkiye’de örnek bir kent. Bu hafta Tarihi Tarsus Şelalesi’nde sizlerle birlikteyiz inşallah önümüzdeki hafta değişik bir mekanımızda yine sizlerle beraber olacağız. Bu etkinliklerle kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştireceğiz ve siz hemşehrilerimizle bir arada olacağız. Şehrimize 20 yıldır hizmet eden başkanımızda sağolsunlar bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor ve etkinliklerimize katılıyorlar. Yeni Büyükşehir Yasası ile artık Tarsus Belediyesi bazı hizmetleri büyükşehir belediyesinden alıyor. Adana’dan Antalya’ya kadar uzanan il sınırını yöneten kişinin Tarsuslu olması ve Tarsus’a 20 yıl hizmet eden Başkanımız Burhanettin Bey olması hepimiz için onur ve gurur vericidir. Başkanımıza her zaman teşekkür ediyoruz, her zaman şükranlarımızı sunuyoruz. Çünkü bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor ve yoğun programına rağmen etkinliklerimize katılıyor. Bizler belediyeci olarak bütün STK’larla şehrimizi birlikte yöneteceğiz, birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Bugün bu etkinliğimizi Türk Sanat Müziği derneğimizle birlikte yapmamızın gayesi de budur ve bir örneğidir. Bütün hizmetlerimizde ve etkinliklerimizde bu birlikteliğimiz devam edecek. İlerleyen günlerde Ziraat odamızla birlikte Üzüm Festivali’ni birlikte yapacağız. Bizim görevimiz sadece yol yapmak, park yapmak değil sosyal belediyecilik anlayışıyla şehrimizde hakkaniyeti uygulayarak bütün mahallelerimize eşit hizmet götürmek, köylerimizi şehirleştirmek, şehrimizi de güzelleştirmektir” dedi.

Programda ilk olarak Tarsus Türk Sanat Müziği Derneği Korosu konser verdi. Daha sonra sahne alan Gökhan Güney unutulmaz şarkıları seslendirdi.

Tarsuslular unutulmaz bir gece yaşadılar.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.