TEPEBAŞI İLE ENGEL YOK

Tepebaşı Belediyesi, bir Avrupa Birliği projesi olan “I Had a Dream” ile engelli vatandaşlarımız için farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Bu çalışmada özellikle engelli rampaları önüne ve kaldırımların üzerine park eden araçlar hedefleniyor. Bu olumsuz davranışın düzeltilmesi amacıyla, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden gelen yabancı öğrenciler ve engelli bireyler, Espark AVM önünde yaklaşık 400 adet farkındalık kartları dağıttılar. Ayrıca, tekerlekli sandalye kullanan bireylerin karşılaştığı zorlukların daha iyi anlaşılabilmesi için, engelsiz bireyler tekerlekli sandalye kullandılar.

Bu anlamlı etkinliğe destek veren Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi ve 19 Mayıs Gençlik Merkezi’ne kayıtlı öğrenciler, oldukça başarılı bir çalışmaya imza attılar.

Ayrıca, Tepebaşı Belediyesi Eko Şov Ritim Grubu da bu etkinliğe katılarak, engelli bireyler için etkinliğe katılan vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı.