BAŞKAN TOLLU’DAN 19 MAYIS KUTLAMASI

Erdemli Belediye Başkan Mükerrem Tollu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı sebebi ile bir mesaj yayımladı. Açıklamasında tarih bilincinin yanı sıra birlik ve beraberliğin önemine de değinen Tollu, “ülkemizin refahı ve geleceği için sıkı sıkıya kenetlenmeliyiz” dedi.

19 Mayıs tarihinin Türk Milleti için çok önemli bir tarih olduğuna dikkat çeken Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “gençlerimiz tarihimizi iyi öğrenerek her daim yüreğinde özgürlük sevdası, vatan sevdası ve gelecek sevdası olan bir nesil olarak hayatlarını sürdürmelidirler. Bunun için de 19 Mayıs’ı hem iyi öğrenmeliler hem de iyi ve doğru idrak etmeliler. Kendi tarihinden, atalarından bihaber olan gençlikten kimseye fayda gelmeyeceği gibi, bu ülkeye de fayda gelmez. Vatan bizim her şeyimizdir. Bu minvalde gençlerimizi doğru tarih bilinci ile yetiştirmeliyiz. Ayrıca birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. Ülkemizin refahı ve geleceği için sıkı sıkıya kenetlenmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını yürekten, en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

Bayramların milleti oluşturan fertlerin bir araya gelebilmesi, millet olabilmesi için önemli unsurlardan birisi olduğuna değinen Tollu, dolayısı ile bu birlikteliği oluşturacak olan bayramları coşkuyla kutladıklarını belirterek sözlerini tamamladı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.