Bartın’da Başkan Akın, Ulus İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Ulus İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İlçede gerçekleştirilen parti çalışmalarıyla ilgili de bilgi alan Başkan Akın, MHP Ulus İlçe Teşkilatına çalışmalarında başarı ve kolaylık diledi. Ziyaretle ilgili bilgiler veren Başkan Akın; “Milliyetçi Hareket Partisi Ulus İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettik. Teşkilat Üyelerimiz ile belediye çalışmalarımız ve gündeme dair konular hakkında sohbet ettik. Bizleri ağırlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Ulus ilçemizde gerçekleştirecekleri çalışmalarda başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

“ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YERİNE GETİRDİK”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile birlikte Yenihan Köyü’nde bulunan Ergünler Et Mangal ve Çay Salonu’nu ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Bölgede yaşanan sel felaketi sonrası Bartın Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Akın, bölge halkının her zaman yanında yer aldıklarını ifade etti.

Ziyaretle ilgili açıklamasında Başkan Akın; “Yenihan Köyümüzde faaliyette bulunan Ergünler Et Mangal ve Çay Salonu’nu ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek, sohbet ettik. Bu bölgemizde yaşanan sel felaketi sonrası Bartın Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Afet sonrası bölge halkımızın yanında yer alarak, üzerimize düşen ne varsa yerine getirdik. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın” dedi.

BAŞKAN PARKE TAŞ İLE YOL DÜZENLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve önceki dönem Belediye Meclis Üyemiz Şemsettin Çöme ile Doğal gaz ve altyapı çalışmalarını tamamlanan Lütfiye Caddesi, Yemeniciler ve Kasaplar Sokak’ta devam eden parke taş ile yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akın, Arasta’daki esnaflarla selamlaşarak, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Akın; “Doğal gaz hattı ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bu bölgemizde Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından başlatılan üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Yağmursuyu hattı, kanalizasyon hat bakımı ve zemin tesviye çalışmalarının ardından bordür çalışmalarını da tamamlayarak, caddeyi granüllü parke taşlarla yeniden düzenliyoruz. Yol düzenleme çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak, aydınlatama çalışmalarını gerçekleştireceğiz” dedi.

BAŞKAN BELEDİYE ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte serbest zamanlarını Karaçay Piknik Alanı ile VefaPark’ta değerlendiren vatandaşları ve kent merkezinde faaliyette bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerde Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Akın, devam eden projelerle ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Esnaf dostlarımızla ve karşılaştığımız vatandaşlarımızla selamlaşıp sohbet ettik. İçinde bulunduğumuz zorlu salgın sürecinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilgili esnaf dostlarımıza bilgiler verirken esnaflarımızın da talep ve önerilerini dinledim. Bizleri ağırlayan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

MAVİ BAYRAKLI İNKUMU SAHİLİNDE TEMİZLİK YAPILDI

Bartın Belediyesi ve Let’s Do It Türkiye Bartın İl Koordinatörlüğü öncülüğünde ‘Dünya Temizlik Günü’ dolayısıyla mavi bayraklı İnkumu sahilinde temizlik yapıldı. Etkinliğe Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başlta olmak üzere Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Başkan Yardımcısı Necmi Balık, daire müdürleri, Let’s Do It Bartın’ın yanı sıra TEMA Bartın gönüllüleri, Bartın Gençlik Merkezi ve Kumluca Çok Programlı Lisesi öğrencileri de destek verdi. 90 genç, Bartın’ın tek Mavi Bayraklı plajı olan İnkumu’nda Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte temizlik yapmak için buluştu.

“Çevrecilik Milliyetçiliktir”

Temizlik öncesinde açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, belediye olarak “Çevrecilik Milliyetçiliktir” düsturuyla hareket ettiklerini belirtti. Başkan Akın, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Let’s Do İt ismiyle gerçekleştirilen ve ilk olarak Estonya’da 2008 yılında başlayan Dünya Çevre Günü etkinliğini Bartın’da İnkumu sahilinde gerçekleştiriyoruz. Biliyorsunuz bizim üç noktamızda Mavi Bayrağımız var. Mavi Bayrak almak öyle kolay olmuyor. Belediye Başkanı olduğumuzdan beri bizim 3 yılımızı aldı bu iş. Ve her sene de yenileniyor. Bu ay sonu itibariyle Mavi Bayrak inecek. Kış günü Mavi Bayrak yok. Yaz geldiğinde tekrar verilere tek tek bakacaklar, bu arada verileri kontrol edecekler, ki 33 tane farklı kriter var. Bu kriterlerden bir tanesi de temizlik kriteri. Bugün de biz burada hem Mavi Bayrak etkinliği şeklinde, hem de bütün dünyada 180 ülkede aynı anda, yani saat 10.00 itibariyle başlatılan ve dünya genelinde 20 milyon gönüllünün eş zamanlı olarak farkındalık yaratmak amacıyla başlatmış olduğu etkinliği biz de bugün Bartın’da gerçekleştireceğiz. Tabi burası bizim için çok önem arz ediyor.

Özellikle Bartın Belediyesi’nin Bartın’ı çok daha temiz tutalım düsturu içerisinde başta Temizlik İşleri’nde görevli arkadaşlarımız olmak üzere tüm çalışanlarımızın beraberce mücadele ettiği, özellikle bu bölgede çöp kutularının yer altına alındığı, ki biliyorsunuz Bartın’da da özellikle sıkıntılı olan bölgelerde çöp konteynerlerini yer altına alıyoruz, çöplerin etrafa dağılmaması ve özellikle de içinde bulunduğumuz Covid-19 pandemisinde maskelerin sokağa atılmaması, hijyenin her zamankinden çok daha fazla önemli olduğu böyle bir dönemde bu etkinliği gerçekleştiriyoruz.

“Tertemiz Bir Çevrede Sağlık Dolu Günler Diliyorum”

Benim istirhamım şudur ki, bu temizlik sadece bugüne özel olmasın. Evet, bugün Bartın’da Türkiye’nin ve dünyanın her noktasında bu etkinlik yapılıyor ama biziö her zaman temiz olmamız, çevremizi her zaman temiz tutmamız gerekiyor. Yani temizlik imandan gelir düsturu içerisinde bunu yapmak, temizliği yaşam biçimi haline getirmek gerekiyor. Bu bir çevreciliktir. Biliyorsunuz, bizim sloganımızdır ‘Çevrecilik Milliyetçiliktir’. Çevremizi korumak, temiz olmak imandandır. Bu düstur içerisinde de biz destek veriyoruz gençlerimize.

Bugün burada 90 kadar gencimiz bu etkinliği gerçekleştiriyor. Ben gençlerimize teşekkür ediyorum. Let’s Do It Bartın temsilcisi arkadaşıma şükranlarımı sunuyorum. 7 tane bölge direktörü var Lets’ Do It’in Türkiye genelinde bunun dışında 57 ilde de il direktörleri aracılığıyla hizmet veriyorlar. Bugün de arasında Bartın’ın da bulunduğu 57 ilde dünya ile eş zamanlı olarak bu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile ben kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Bartın’da yaşayan hemşehrilerime de tertemiz bir çevrede sağlık dolu günler diliyorum.” Başkan Akın’ın konuşmasının akabinde yaklaşık olarak 3 km’lik plaj gönüllüler tarafından temizlendi.

BAŞKAN ÇİFTLERİ MUTLU GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu yoğun mesai programı içerisinde nikah, düğün ve nişan törenlerine katıldı. Vatandaşlardan gelen talepler üzerine özel gün programlarına katılarak vatandaşların mutluluklara ortak olmaya devam eden Başkan Akın, hafta sonu programı dolu dolu geçti.

Nişan Törenine Katıldı

Başkan Akın, katıldığı merasimler çerçevesinde Demirciler Mahallesi Muhtarı Şeref Lülleci ve Ayten Lülleci’nin oğlu Furkan ile Safiye-Cemal Sarı’nın kızı Duygu’nun nişan merasimine Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte katıldı. Akın, evlilik yolunda ilk adımlarını atan çifti tebrik ederek, hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başkan Genç Çiftlerin Nikahlarını Kıydı

Yine programı çerçevesinde Güdül ve Çakmak ailelerinin değerli evlatları Burcu ile Gökhan’ın ve Remziye-Yaşar Mesci’nin kızı Gülay ile Sunay-Nurettin Uçar’ın oğlu Yiğithan’ın nikah akitlerini gerçekleştirdi. Bu törenlere Başkan Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte katılarak, aileleri tebrik etti.

Çiftleri Tebrik Etti

Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte Önceki dönem Kozcağız Belediye Başkanı, kuzeni Meliha Okutay ve yakın zamanda hayatını kaybeden eniştesi Dr. M. İbrahim Okutay’ın kıymetli evladı Metin ile Lidia Kasnatscheewa-Zinovij Dorf’un kızı Elena’nın nikah merasimine ve Duman-Sönmez ailelerinin değerli evlatları Elif ile Tunç Yiğit’in nikah merasimine katılarak çiftleri ve ailelerini tebrik etti.

Düğün Törenlerine Katıldı

Nişan ve nikah törenlerinin yanı sıra Akın, düğün merasimlerine de katılarak, vatandaşların mutlu günlerinde yanında oldu. Akın, Havva-İbrahim Kaya’nın kızı Simge ile Dallıca Köyü Muhtarı İsmet Kızıldağ ve Aysel Kızıldağ’ın oğlu Mutlu’nun, Ayşe-Ekrem Eser’in kızı Selma ile Hatice-Ertan Erdemli’nin oğlu Metin’in ve Akgül ve Filiz ailelerinin kıymetli evlatları Birsen ile Fatih’in düğününe Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Teşkilat Mensupları ile birlikte katılarak, çiftlere mutluluklar temennisinde bulundu.

“Vatandaşlarımızın Yanında Olmaktan Büyük Sevinç Duyuyoruz”

Törenlerle ilgili açıklama yapan Başkan Akın; “Vatandaşlarımızın mutlu, özel ve heyecanlı anlarında yanlarında olmaya devam ederek, ailelerin, gençlerimizin heyecan ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaktan büyük sevinç duyuyoruz. Gerçekleştirilen merasimlerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, çiftlerimize mutluluk temennimi yineliyorum” dedi.

BAŞKAN ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve ve Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi ile birlikte SMA hastası Alparslan bebeğin tedavi masraflarına destek olmak amacıyla Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından Bartın Atatürk Stadı’nda oynanmasına karar verilen Çorum Master Futbol Takımı ile Manisa Master Futbol Takımı arasında oynan final maçını izledi. Alparslan bebek için ilimizde düzenlenen final karşılaşması sonucunda kazanan taraf Manisa Master Futbol Takımı olurken, karşılaşmadan elde edilen tüm gelirler SMA hastası Alparslan bebeğin tedavi masrafları için bağışlandı.

“Alparslan Bebeğimize Allah’tan Şifa Diliyorum”

Futbol karşılaşmasından elde edilecek olan gelirlerin SMA hastası Alparslan bebek için düzenlenen yardım kampanyasına bağışlanacak olmasının büyük önem teşkil ettiğini belirten Belediye Başkanı Cemal Akın, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Akın; “Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu organizasyonunda Bartın Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen Çorum Master futbol takımı ile Manisa Master Futbol Takımı arasında oynanan final maçının galibi Manisa oldu.

Tüm sporcuları ve teknik kadroyu ve organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tabii bu karşılaşmanın ayrı bir önemi vardı. Bu karşılaşmadan elde edilen tüm gelirler SMA hastası Alparslan bebeğin tedavi masraflarına harcanacak. Bu önemli final müsabakasının bu anlamlı amaç için ilimizde düzenlenmesinde emeği olan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Savaş Buyurman’a ve destek olan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Alparslan bebeğimize Allah’tan şifa diliyorum. İnşallah bu emeklerin sonucunda tedavisi için gerekli olan şartlar sağlanacaktır” dedi.

SENDİKAL FAALİYETLERLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte Genel Başkanı olduğu Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası’nı ziyaret etti. Sendikal faaliyetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Akın, MİS Genel Sekreteri Mehmet Oruçöz ve MHP 21. Dönem Milletvekili aynı zamanda Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Akgül ile sohbet etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.