Elazığ, Kültür Park’a Kavuşuyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 25 Mayıs’ta açılacak olan Kültür Park’ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Şehrin gözde mekânı olacak olan ve 180 dönüm üzerine inşa edilen Kültür Park, açılış için gün sayıyor. Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Başkan Yardımcıları Sedat Karataş, Kazim Özgür ve Mahmut Varol ile birlikte yapımı tamamlanan ve çevre düzenleme çalışmalarında da sona gelinen Kültür Park’ta incelemelerde bulundu. Kültür Park’ta devam eden çalışmaları adım adım takip eden Başkan Yanılmaz fidan dikerek, çalışmalara bizzat katıldı.

Şehrin, en merkezi noktasını dinlenme alanı olarak Elazığlıların hizmetine sunacaklarını ifade eden Başkan Yanılmaz, “Yeşilin tonlarıyla bezenen Kültür Park, halkımızın vazgeçilmezi olacaktır. Türkiye’nin sayılı dinlenme tesisleri arasında yer alacak olan Kültür Park, yüzde 62’lik orana sahip yeşil alanı, göleti, camisi, spor kompleksi, yürüyüş ve koşu yolları, bisiklet yolları, ikiz lokantası, kafeteryaları, seyir terası, otoparkı, festival alanı, oyun parkları ve gül bahçeleriyle şehrimize nefes aldıracaktır. Hemşehrilerimiz bu dev kompleks içinde dinlenecekler, spor yapacaklar, yemek yiyecekler, ibadetlerini yapacaklar, çocuklarıyla vakit geçirecekler. Kısacası gönüllerinden geçen her şeyi yaşayacakları bir yaşam alanı olacak ve Elazığlı Kültür Park’ta, şehrin merkezinde nefes alacak” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.