Başkan Kurt: “Çocuklarınız emin ellerde”

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Zeytindalı Çocuk Merkezi’nde çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla birlikte oyun oynayarak vakit geçirdi.

Ülkenin ve geleceğin sahipleri olan çocukların bilgi ve birikime sahip olmasının önemine değinen Başkan Kurt, “Geleceğin emanetçileri çocuklarımızın bilgili yetişmesini önemsiyorum. Küçük yaşlarda alınan eğitim daha kalıcı oluyor. Bu konuda çocuklarımız için en iyi yapabileceğimiz iş, bir çocuk kütüphanesiydi ve yaptık. Arasta Çarşısı’nda açtığımız Zeytin Dalı Çocuk Merkezi, çocukların her yaş grubuna özel etkinlikler yapabilecekleri bölümlerle dolu. Kütüphane, oyuncak evi ve satranç eğitim merkezini bünyesinde barından Zeytindalı, çocukların zeka gelişiminde önemli bir paya sahip. Odunpazarı Belediyesi olarak çocukları ve kadınları mutlu olan Odunpazarı sloganımız gereğince, siz Odunpazarı’nı gezmeye gittiğinizde çocuklarınızı oraya emanet edebilirsiniz. Biz sizin çocuklarınızı oynatırken Odunpazarı’nda rahatlıkla gezebilirsiniz. Çocuklarınız burada emin ellerde. Burada çocuklarınız kendilerini geliştirip, paylaşmayı öğrenecek sizinde aklınız onlarda olmadan rahatça işlerinizi halledebileceksiniz” dedi.