TOROSLAR BELEDİYESİ, YAYLALARDA KAR MESAİSİNE BAŞLADI

Toroslar Belediyesi, İlçe sınırları içerisindeki yaylalarda aniden etkili olan kar yağışının ardından harekete geçerek, karla mücadele çalışmalarını başlattı.

Yoğun kar yağışı karşısında çalışmalarını 24 saat aralıksız sürdüren Belediye karla mücadele ekipleri; Arslanköy, Kavaklıpınar, Tırtar, Ayvagediği, Gözne Mahalleleri ve güzergahlarında ulaşıma kapanan yolları açarak, araç ve yaya trafiğini bir nebze olsun rahatlatıyor. Ekipler, aynı zamanda yolda kalan ve hasta olan vatandaşlar ile yaylalarda konaklayan yörüklere de yardım ediyor.

Karla mücadele konusunda ekiplerinin, mesai gözetmeksizin teyakkuz halinde çalıştığını belirten Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, vatandaşların kardan olumsuz etkilenmemesi için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Başkan Tuna; “Eskiden köy ve beldeyken belediyemize bağlanarak mahalleye dönüşen yaylalarımızda kar yağışının başlamasıyla birlikte belediye ekiplerimiz de kar mesaisine başladı. Kar yağışının etkili olması nedeniyle ekiplerimiz, ana yollar başta olmak üzere ara sokaklar ile sorun tespit ettikleri bölgelere de teknik araçlarla anında intikal ederek, gerekli çalışmaları en hızlı bir şekilde yürütüyor. Geniş bir alanda gerçekleştirilen karla mücadele çalışmalarında görev alan ekibimize ve yürütülen çalışmalara gösterdikleri sabır ve desteklerinden dolayı da vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız, yoğun kar yağışının vatandaşlarımız ve ulaşım açısından en az sıkıntıyla atlatılmasıdır” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.