AVRUPALI KONUKLARDAN BELEDİYEYE ZİYARET

Avusturya Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı Konstantin Bekos, İsviçre Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı Urs Wuest ve Almanya Bilim Bölümü Başkanı Feza İnan ve işadamlarından oluşan heyet Tarsus Belediyesi’ni ziyaret etti.
Ankara Tarsuslular Derneği (TADER), Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Tarsus Güç Birliği Vakfı tarafından düzenlenen “Uluslararası Bilim, Ekonomi, Teknoloji ve Ticaret Müsteşarları Toplantısı”na katılmak üzere kente gelen Avrupalı heyete Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak, Ankara Tader Başkanı Ali Fuat Ulay, Tarsus Güçbirliği Vakfı Başkanı Fuat Togo eşlik ederken, konuklar Belediyede, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boro tarafından karşılandı.

Tarsus’a hayran kaldıklarını ve Tarsus’un tarihi ve turizm güzelliklerini çok beğendiklerini ifade eden konuklar, ilk fırsatta tekrar gelmek istediklerini söylediler.

Ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade eden Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boro, Ekonomi ve Ticaret Müsteşarlarına Tarsus için her zaman her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Başkan Yardımcısı Boro, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak, Ankara Tader Başkanı Ali Fuat Ulay, Tarsus Güçbirliği Vakfı Başkanı Fuat Togo ve işadamlarına Tarsus’a yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür etti.

Misafirler Başkan Yardımcısı Boro’ya ülkelerine has hediyeler takdim ederken, Boro da, misafirlere vazo ve Tarsus’u tanıtıcı kitaplar hediye etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.