ETİMESGUT’TA KALDIRIMLAR TAMAMEN YENİLENİYOR

Etimesgut Belediyesi, merkez mahallelerin kaldırımlarını tamamen yeniliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kazım Karabekir Mahallesi ve 30 Ağustos Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri eski kaldırımları sökerek yerine 3 boyutlu renkli kaldırım döşüyor
ETİMESGUT’TA KALDIRIMLAR TAMAMEN YENİLENİYOR

Etimesgut Belediyesi, merkez mahallelerin kaldırımlarını tamamen yeniliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kazım Karabekir Mahallesi ve 30 Ağustos Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Söküm ekipleri önce mevcut bozuk kaldırımları iş makineleri sökerek yeni kaldırım çalışmaları için hazır hale getiriyor. Daha sonra bordür ve tretuvar ekipleri alt yapısı hazırlanan kaldırımlara yeni renkli üç boyutlu bordür ve tretuvarları döşüyorlar. Yenilenen sokaklar daha modern ve güzel bir görünüme kavuşuyor.

EMEKLİLER TAKİPTE
Bina ve iş yerlerinin çalışmalardan olumsuz etkilenmemesi için ekipler yoğun mesai harcıyor.
Çalışmaları vatandaşlar da dikkatle takip ediyor. Özellikle emekli vatandaşlar, ekiplerin çalışmalarını gün boyunca izliyorlar. Yapılan kaldırım yenileme çalışmaları mahalle sakinlerinin takdirini topluyor. Merkez mahallelerdeki kaldırımların eskidiğine dikkat çeken mahalle sakinleri, yeni kaldırımların mahallelerinin çehresini değiştirdiğini ifade ederek Başkan Enver Demirel’e teşekkürlerini iletiyorlar.

ÇALIŞMALARI HIZLANDIRDIK
Yol ve kaldırım çalışmalarını yakından takip eden Başkan Demirel, “Büyüyen ve gelişen ilçemize modern yol ve kaldırımlar kazandırıyoruz. 33 mahallemizin tamamında ihtiyaç duyulan sokaklarımızda bu çalışmalarımızı belirlediğimiz program dahilinde gerçekleştiriyoruz. Yaz aylarıyla birlikte bu çalışmaları daha da hızlandırıyoruz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.