Bu kenti çok sevmişti.

11 yıl önce yaşama veda eden İzmir’in unutulmaz Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina, ölüm yıl dönümünde bir kez daha saygı ve özlemle anıldı.

Aşağı Narlıdere Mezarlığı’nda düzenlenen anma törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, Başkan Piriştina’nın oğlu ve Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, merhum başkanın eşi Mine Piriştina, kızı Zeynep Piriştina Subaşı, belediye başkanları, eski mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı. Törene katılanlar Piriştina’nın mezarına karanfiller bırakarak dua etti.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, törene katılanlara hitaben kısa bir konuşma yaparak şunları kaydetti: “Ahmet Piriştina bu kenti çok sevdi, bu kentin insanları da onu sevdiler. 11 yıl sonra bile hala hatırlanıyorsa bunu ancak sevgi ile açıklayabiliriz.”