BAŞARI HİKÂYEMİZİN İLK ADIMI GÜVEN

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgüt Başkanları ile bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ersen Yeniceli ve Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in de katıldığı toplantıda seçim değerlendirmeleri ve sonrasında izlenecek çalışmalar ile ilgili olarak görüşler paylaşıldı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç “Eskişehir’i bugüne getirdikten sonra daha iyi noktaya taşımak elimizde” derken “Çalışarak var olan potansiyeli daha iyi noktalara çıkartmak zor değil” dedi. CHP’nin Tepebaşı bölgesinde 2007’de 34 Bin 2011’de 66 Bin, son seçimde 85 Bin oy aldığına dikkat çeken Başkan Ataç “Yerel seçimde 100 bin oy aldık. Sol bir parti için çok zor olan Tepebaşı’nda böyle bir artış gerçekten bölgeye sol oyların yerleştiğini gösteriyor. Yerleşen oylar bu çalışma temposu ile kalıcı olur ve çalışmazsak eski hale geri döner. Halk tekrar CHP’ye güvenmeye başladı. Güven unsuru çok önemli. Bizim Tepebaşı’nda gerçekleştirdiğimiz başarı hikâyesinin ilk adımı güvendir. Vatandaş size güvenirse, sağdan da, soldan da oy alırsınız. Yeter ki istikrarlı olun, dürüst olun, çalışın, proje üretin, vatandaştan korkmayın” dedi.

Başkan Ataç ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaptığı tespitlere değinerek iyi bir potansiyel gördüğünü ve daha fazla çalışmak gerektiğinin altını çizdi. “Kişisel oyların yerine kalıcı oylar yapmamız elimizde. Mahmudiye örneği ortada. Kırmadan, dökmeden güven kazanarak başarı kazanılır. Cami cemaatleri ile olan ilişkilerimiz yine bir örnek olarak verilebilir. Cami cemaatleri ailenin büyükleridir, babalarıdır, dedeleridir. Onlar niye CHP’ye oy vermesinler ? CHP vicdanlıdır, vicdanı büyük bir partidir. O büyük vicdanı ile herkesi kucaklamalıdır” diyen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç konuşmasında “O güzel insanların gönlünü alırsak gidin istediğiniz yere o verin derler ama siz taraf olursanız onlarda size karşı taraf olur” tespitine yer verdi.

“Oy çıkmayan yere daha fazla gitmek, daha fazla hizmet götürmek, rakiplerle aradaki makası kapatmak açısından önemli” diyerek konuşmasını sürdüren Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç “Burası bize oy vermiyor diye sırtımızı insanlara dönersek, o makas yeniden açılır. Merkezde kalmayacağız, sokakta olacağız. Önümüzdeki dört yılda ilçelerdeki temaslarım daha yoğun olacak. Birçok noktada birlikte olacağız, daha sık görüşeceğiz” dedi.

Yaklaşan Ramazan ayında ilçelerde de sokak iftarları yapacaklarını belirten Başkan Ataç “Ramazan’da bütün ilçelerimizde de iftarlarımız olacak. İftarlarda birlikte olacağız. Bugüne kadar yüzbinler soframızda oturdu. Çok gönül aldık. Yeni gönüllerle sofralarımızı paylaşmaya devam edeceğiz. Geçen Ramazanda söylediğimiz gibi ‘Beş yıldızlı sofralarda değil binlerce yıldızlı gönüllerde iftar yaptık’ bu bize yeter” dedi.

CHP İl Başkanı Ersen Yeniceli “çok başarılı bir seçimden çıktıklarını söyleyerek bu seçimin galibi örgüttür dedi. Örgüt her kademeden herkesi kapsar. Bu başarılara birlikte devam edeceğiz. Başkanım Ahmet Ataç ile hep fikir birliğinde olduk. Yıllarca birlikte mücadele ettik. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de “Emekleriniz için bir kez daha teşekkür ediyorum. Türkiye ortalamasının yüzde 14 puan üstündeyiz. Bu seçimin öncesinde AKP’nin 43 bin gerisindeyken bu seçim sonucunda 18 bin önüne geçtik. Ben bu kampanyada bir çalıştıysam siz on çalıştınız. Kadınlarımız ve gençlerimiz çok fazla emek harcadı. İnanın CHP Genel Merkezi Eskişehir başarısını konuşuyor. Bu başarıyı doya doya yaşayalım. Hükümet kurduğumuzda da bu başarıyı daha da güzel yaşayacağız. Siz asılsınız biz vekiliz. Her zaman emrinizde olacağız. Bu bilinçle sizleri temsil edeceğiz. Ahmet Başkandan örnek aldığım bir yaklaşım var sokakta olmak. Eksikliğimiz olduğunda mutlaka sizden duyalım. Umut ediyorum ki Eskişehir’in dünya kalitesinde hizmet veren belediyelerine iktidar olarak da güç katacağız ve Eskişehir’in parmakla gösterilen şehir olması için gayret göstereceğiz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.