BAŞKAN TUNA; “RAMAZAN AYI, YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA AYIDIR”

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam Alemi’nin Ramazan Ayı’nı tebrik etti.

Mesajında; rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerifin bütün İslam Alemine ve insanlığa hayırlı olmasını dileyen Başkan Tuna; “Huzur, yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan Ayı’na ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazın Ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği ve birlik ve beraberlik duygularının pekiştirildiği mübarek bir aydır. Bu vesileyle dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, milletçe birlik ve dayanışmamızı daha da arttırmalıyız. İçerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni barındıran Ramazan Ayı’nın; şehrimize, ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, tüm hemşerilerimin Ramazan-ı Şerif’ini kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

TOROSLAR, RAMAZAN’A HAZIR
Öte yandan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar halkının rahat ve huzurlu bir Ramazan geçirmesi için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Vatandaşların, ibadetlerini daha nezih ortamlarda yapabilmelerini sağlamak amacıyla İlçe’deki tüm camileri temizleyerek gül suyu ile bezediklerini belirten Başkan Hamit Tuna, semt pazarları ile fırınlar başta olmak üzere gıda üretimi yapan imalathanelerin de denetimlerini sıklaştırdıklarını kaydetti.

Başkan Tuna; “Ramazan ayı boyunca tüm ekiplerimiz, mesai gözetmeksizin çalışarak vatandaşımızın hizmetinde olacak. Vatandaşlarımız gıda konusunda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşırlarsa şikayetlerini ALO 153 Zabıta Şikayet hattına veya Belediyemizin 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak bildirebilirler” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.