10 İlçede Çocuk Kültür Sanat Merkezleri Tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklar için hayata geçirdiği çocuk kültür sanat merkezlerinin yapımı 10 ilçede tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Ergün Ersoy, diğer ilçelerde de uygun yer bulunmasıyla birlikte bu merkezlerin 2015-2016 eğitim öğretim döneminde hizmete gireceğini açıkladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirdiği çocuk kültür sanat merkezlerini ilçelere de taşıdı. Manisa’nın 17 ilçesinde yaşayan çocuklar Büyükşehir Belediyesi sayesinde kendilerini geliştirebilecek. 4-12 yaş arası çocuklara bale, jimnastik, İngilizce, satranç, fitness gibi 10 ayrı branşta eğitim verecek olan çocuk kültür sanat merkezi çok kısa sürede hizmete girecek. Bitme aşamasına gelen merkezler hakkında bilgi veren Halk Eğitim Şube Müdürü Ergün Aksoy, ilçe koordinatörlüklerinin çalışmaların yakından takip ettiğini belirterek, 10 ilçedeki merkezlerin tamamlandığını dile getirdi. Aksoy, “ Çocuklar için hayata geçirilen çocuk kültür sanat merkezlerini 17 ilçeye yaydık. Buralarda 4-12 yaş arası çocuklara bale, jimnastik, İngilizce, satranç, fitness gibi 10 ayrı branşta eğitim verilecek. Çocuklar bu merkezler sayesinde sosyal ver kültürel açıdan gelişecek” diye konuştu.

Kula’daki Merkezde Eksikler Tamamlanıyor
Çocuklar için hazırlanan merkezdeki eksiklikler birer birer tamamlanıyor. Kula’da da ilçe koordinatörü Önder Baştürk sona yaklaşılan merkezde inceleme yaptı. Kontrolleri yapılan binanın fiziki eksikliklerin tamamlanmasının ardından hizmete açılacağı belirtildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.