Mahalleler Arası Ulaşım Kolaylaştı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara’da ağır kış şartlarından dolayı bozulma yaşanan yollarda asfalt yama çalışmaları gerçekleştirdi.

Yollarda bulunan engebeleri ortadan kaldıran ve mahalleler arası ulaşımı daha kolay bir şekilde sağlayacak çalışma için vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara ilçesinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ekiplerin kış aylarında aşırı yağışlar dolayısıyla yıpranan yollarda asfalt yama çalışması gerçekleştirdiğini belirtti.

Gençoğlu, “Yaklaşık 12 kilometrelik alanı kapsayan asfalt yama çalışmamız sayesinde Taşkuyucak, Ayanlar, Çamköy, Yunuslar mahallelerinin yollarındaki yıpranmalar ortadan kalktı” diye konuştu. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin il genelinde asfalt çalışmalarına ağırlık verdiğini belirten Gençoğlu, 2015 yılında bin 800 kilometrelik asfalt hamlesinin yanı sıra, yollarda yaşanan yıpranma ve bozulma gibi sorunların Büyükşehir Belediyesi’nin müdahaleleriyle ortadan kaldırılacağını ifade etti.

Vatandaşlar çalışmalardan memnun
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bozulan yollarda gerçekleştirdiği asfalt yama çalışmalarının mahalleler arası ulaşımı ve tarım arazilerine ulaşımı kolaylaştırdığını belirten vatandaşlar, yollarda yaşanan sorunlar ortadan kalktığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.