Belediyelere Yılbaşı Hediyesi

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 8 belediye ve İl Özel İdaresine 770 Bin TL’lik şartlı nakdi yardım sağlandığını söyledi.

Haber: Belediyelere Yılbaşı Hediyesi
AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 8 belediye ve İl Özel İdaresine 770 Bin TL’lik şartlı nakdi yardım sağlandığını söyledi.

Bu yardımın belediyelerin sınırları içerisinde oluşan çevre kirliliğini gidererek halk sağlığının korunması amacıyla gönderildiğini dile getiren Kavaklıoğlu, “8 belediye ve İl Özel İdaremize 770 Bin TL’lik şartlı nakdi yardım sağlanmıştır. Nakdi yardımlar Alay Belediyesi, Bor Belediyesi, Gümüşler Belediyesi, Hacıabdullah Belediyesi, Keçikalesi Belediyesi, Konaklı Belediyesi, Özel İdare, Orhanlı Belediyesi ve Yıldıztepe Belediyesi şeklinde gerçekleşti. Bu desteklerle belediyelerimiz sınırları içinde oluşan katı ve sıvı atıkların çevre ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilmesini sağlayacak araç gereç, ekipman ve altyapı eksikliği giderilecektir. Belediyelerimize hayırlı ve Uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. – NİĞDE

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.