ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN DEV BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ramazan Bayramı ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı. Bayramların insanların birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamında yaşamaları için bir fırsat olduğunu söyleyen Tollu, bayramın 3. günü Avgadı’da İlahi Sanatçısı Sedat Uçan, dünya kuran okuma şampiyonu hafızların ve Semazen Grubunun katılımıyla bir bayramlaşma programı düzenlediklerini ve tüm vatandaşları da hep birlikte bayramlaşmaya davet ettiklerini söyledi.

Yayınladığı bayram mesajında tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayan ve birlik-beraberlik vurgusu yapan Belediye Başkanı Tollu, “bayramlar bizleri birbirimize kenetleyen özel günlerdir. Bu günlerin kıymetini iyi bilip, savaş ve düşmanlıkları bırakarak kardeşçe, birlik ve beraberlik içinde yaşamalıyız” dedi.

TOLLU: KARDEŞ OLALIM, BARIŞALIM, KUCAKLAŞALIM, BAYRAMLAŞALIM
Özellikle dini bayramların bu konuda büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Tollu, bayramların amacının, Allah’a verdiği sonsuz nimetler için şükür etmek için insanların bir araya gelmesi olduğunu dile getirdi. Ramazan Bayramının, Allah’ın Ramazan-ı Şerif ayında tüm zorluklara rağmen oruç tutup, namaz kılan kullarına bir hediyesi olduğunu hatırlatan Tollu, bu bayramın isminin şeker bayramı olarak söylenmesinin çok yersiz ve yakışıksız bir davranış olduğuna dikkat çekti. Ramazan bayramının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Tollu, “aile büyüklerini ziyaret etmeyi, el öpmeyi, küskünleri barıştırmayı ve gönül almayı unutmayalım” diyerek herkesi kardeşliğe, kucaklaşmaya ve barışmaya davet etti.

BÜYÜK ETKİNLİK AVGADIDA
Erdemli Belediyesi olarak bayramın 3. Günü Avgadı Yaylasında Hafızların ve Semazen Grubunun katılacağı bir bayramlaşma programı yapacaklarını söyleyen Başkan Tollu, tüm vatandaşları davet ederek sözlerini sonlandırdı. Belediyeden yapılan açıklamada ünlü ilahi sanatçısı Sedat Uçan’ın konser vereceği programda, 2 kez dünya Kuran okuma şampiyonu olan Hafız Remzi Er’in de Erdemli’ye gelerek Kuran tilavetinde bulunacağı kaydedildi. Semazen grubunun da yer alacağı programın sohbet ve naat sunumunu ise ünlü sunucu, şair İsa Efe’nin gerçekleştirileceği belirtildi. Etkinliğin 19 Temmuz Pazar günü yani bayramın 3.günü saat 20.00’da başlayacağı duyuruldu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.