BAŞKAN TUNA; “BAYRAMLAR, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN SEMBOLÜDÜR”

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 17 Temmuz Cuma günü başlayacak olan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Hamit Tuna; bayramların, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günler olduğunu ifade etti.

TOROSLAR BELEDİYESİ, RAMAZAN BAYRAMINA HAZIR
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Ramazan Bayramı’nı vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını da ifade etti.

Bayram süresince belediye bünyesinde görev yapan başta Zabıta Müdürlüğü olmak üzere tüm teknik birimlerin hizmet vereceğini belirten Başkan Tuna, vatandaşlardan gelebilecek tüm istek ve taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını kaydetti.
Başkan Tuna; “Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için belediye olarak hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Bayram süresi boyunca da nöbetçi ekiplerimiz 24 saat görevde olacağından halkımızın her türlü sorun ve şikâyetlerini belediyemizin zabıta ALO 153 ve 322 72 00 nolu telefonlarını arayarak bildirmelerini istiyoruz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.