MERSİN MİLLETVEKİLİ ŞİMŞEK VE BELEDİYE BAŞKANI CAN, KAYMAKAM ATMACA’YI ZİYARET ETTİ

Mersin Milletvekili Baki Şimşek ile Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Kaymakamlığına atanan Bekir Atmaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Milletvekili Şimşek ve Belediye Başkanı Can, 28 Haziran 2015 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, İçişleri Bakanlığı’nın 2015/398 sayılı atama Kararnamesi ile Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevinden Tarsus Kaymakamlığı görevine atanan Bekir Atmaca’ya başarılar dilediler.

Tarsus hakkında Kaymakam Atmaca’ya bilgi veren Başkan Can, Tarsus’un 10 bin yıllık geçmiş olduğunu, birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını söyledi.

Göreve geldiği günden bu yanan kamu kuruluşları ile birlikte Tarsus’a hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Can, kentin gelişimi ve huzuru için hizmetlerin devam edeceğini kaydetti.

Kaymakam Atmaca, Tarsus’un Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olduğunu, söyleyerek “Tarsus, Türkiye’nin özeti gibi bir ilçemiz. El birliğiyle kentin gelişmesi için çalışmalara devam edeceğiz, şehrimizin eksikliklerinin giderilmesi için çalışacağız” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.