Manisa Büyükşehir’den Mehmetçik’e Manevi Destek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Afrin’de terör örgütlerine yönelik başlatılan ‘Zeytin Dalı’ harekatına katılan Türk Ordusuna destek olmak amacıyla Türk Bayrağı dağıttı.

Afrin’de başlatılan ‘Zeytin Dalı’ harekatına katılan Türk Ordusu’na destek olmak amacıyla harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ek hizmet binası önünde gerçekleştirilen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra Kuran’ı Kerim tilavetinin okunduğu programda son olarak vatandaşlara şanlı Türk Bayrağı dağıtıldı.

manisa-2

Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, “Vatanımızın ve milletimizin bekası için Afrin’de ‘Zeytin Dalı’ operasyonunu başlatan kahraman Mehmetçiğimizin yanında ve duacısıyız. Ülkemize tehdit oluşturan terör örgütlerinin kökünün kazınması, aziz milletimizin bekası açısından önemlidir. Cenab-ı Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Askerlerimizi her türlü beladan korusun. Türk Ordusuna manevi destek vermek istediklerini belirten Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, “Afrin’de görev yapan Mehmetçiklerimize destek olmak amacıyla bir aradayız. Vatandaşlarımıza bayrak dağıtarak orada mücadele veren Mehmetçiğimize destek olmak, bu milletin birliğini, bütünlüğünü göstermek adına bir aradayız. Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun. İnşallah sağ salim ailelerine kavuşmaları en büyük temennimizdir” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.