Ülkücülerin kalesi Bafra’yı AKP’den geri alacağız”

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, “Ülkücülerin kalesi olan Bafra’yı AKP’den geri alacağız.” dedi.

Günaydın, Bafra MHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Bafra MHP binasına yapılan istişare toplantısında açılış konuşmasını MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar yaptı. Acar, “Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Dr. Ferhat Günaydın, Bafra Belediye Başkanı Özgür Topkaya ve Samsun’dan gelen misafirlerimizle birlikte Baframızda bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Büyük pazar yerinde tüm esnafımızı hep birlikte ziyaret ettik. MHP ilçe teşkilatı olarak gerek şehir gerek köy olarak bir dizi ziyaretlerimiz mevcut. Köylerde çalışmalarımız halen devam etmekte. 1 Ocak itibari ile seçim sürecindeki çalışmalarımızı arttırdık. Çalışmalarımız tamamen başladığı için 24 saat seçimle yatacağız ve seçimle kalkacağız.’’ dedi.

“BAFRA ÜLKÜCÜLERİN KALESİDİR”

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın ise Bafra’nın Ülkücüler için önemine dikkat çekti. “Hafta içinde bir günde buraya gelip bizlere katılarak, toplantıya iştirak ettiğiniz için herkese ayrı ayrı teşekkür eder sizleri selamlarım. Bafra 40 yıldır Türkiye’nin her köşesinde Ülkücülerin kalesi olarak bilinir.” dedi. Dr. Günaydın, şöyle devam etti: “Daha önce 2 kez belediye başkanlığı aldığımız bir bölgeyken, 2 dönemdir belediye alamıyoruz, burada artık suçlu aramamak lazım ve bunu düşünmemiz gerekiyor. Milletin bu kadar sıkıntıda olduğu bir dönemde teslim mi olalım mücadele etmeyelim mi? Biz bu seçimleri almak zorunda olan bir hareketiz. Ülkücülerin kalesini AKP’den geri alacağız.”

“HALKIMIZ DERT DİNLEYECEK BAŞKAN BEKLİYOR”

MHP Bafra Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Özgür Topkaya ise vatandaşın şu an yapılanlardan memnun olmadığına dikkat çekti. “Biz bugün sadece sahaya inip Milliyetçi Hareket Partisi adayları olarak kendimizi anlattık ve tanıttık. Bafra insanımızın bizlere karşı çok samimi oldu ve bizleri gururlandırdı.” diyen Topkaya, “Herkes kendi dertlerini bizlere tek tek anlattı. İnsanlarımız belediye kapısı önünde beyaz masa istemiyor. Dertlerini bizzat anlayacak bir belediye başkanı istiyorlar. Biz bu göreve talibiz bizim halkımıza kapılar sonuna kadar açık olacaktır. Demek istediğim ise şu biz camia olarak birlik olalım beraber yola çıkalım bugünkü gibi halkımızı dinleyelim.” şeklinde konuştu.

Partililer arasında kırgınlar ya da küskünlükler olabileceğine vurgu yapan Topkaya, şöyle konuştu: “Bizlerin davası ve yolu belli, bugün değil her gün halka inmemiz lazım. Kapı kapı gezip çalışmalarımızı ve yapacaklarımızı herkese anlatmalıyız. Bizler zafere talip olduk ve inandık. MHP’nin gücü buradan dışarı bir ışık gibi yansıması lazım. Herkes üstüne düşen görevi yaparsa zaferimizin kaçınılmaz olacağına inanıyorum. Kalemizi tekrar Bafra’ya kavuşturacağız. Yeni projelerimiz, teknik kadromuz, vizyonumuz ve sizlerle beraber yeniden kalemizi inşa edeceğiz.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.