AKP’den istifa edip MHP’ye katıldılar

AKPden istifa edip MHPye katildilar-kCamuzcu, Kayışlı ve Karayusuflu Mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdüren MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan AKP’den istifa ederek MHP saflarına katılanlara rozet taktı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan adayı Abdullah Çalışkan Camuzcu, Kayışlı ve Karayusuflu’daki seçim çalışmaları sırasında AKP’den istifa ederek MHP Saflarına katılan Vatandaşlara rozet taktı. Karayusuflu da AKP Mahalle temsilcisi olan Orhan Sabuncu ve Süleyman Kelleci partilerinden istifa ederek MHP’ye katıldılar.

MHP ilçe Başkanı Yusuf Kanlı’nın da katıldığı törende Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan adayı Abdullah Çalışkan Sabuncu ve Kelleci ile birlikte yeni partililere rozetlerini taktı. MHP’nin gün geçtikçe güçlendiğine dikkat çeken Çalışkan, her katılımla güçlerine güç kattıklarını bunun da 30 Mart seçimlerinde zaferin habercisi olduğunu kaydetti. MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı da AKP’den istifa ederek partilerine katılanlara “Hoşgeldiniz” diyerek birlikteliğin MHP’nin Seyhan ve Büyükşehir’de zaferin müjdecisi olduğunu kaydetti.

Çalışkan daha sonra Kayışlı Mahallesine geçti. Burada AKP Mahalle temsilcisi İsa İşpınar ile birlikte Kayışlı Mahallesinden MHP’ye katılanlara, Ceyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan adayı Abdullah Çalışkan ve MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı rozet taktı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.