Adana Büyükşehir Belediyesi’nden ‘Bayraklar asılsın terörün kökü kazınsın’ kampanyası

Başkan Sözlü: “Türk Ordusu asırlardır zalime yavuz mazluma yunus olmuştur”

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’nda Türk Ordusu’na güç vermek için “Bayraklar asılsın terörün kökü kazınsın” başlığı ile bir milyon bayrak dağıtımı kampanyası başlatarak esnafa ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı

Kampanyayı bir açık hava toplantısı ile başlatan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Zeytin Dalı Harekatı’nın yalnızca bir sınır ötesi operasyon olmadığını vurgularken milli şuurun uyanık, milli direncin ayakta olduğunu ortaya koyduğunu belirtti

“LİDERİMİZ BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na güç vermek için Adana Büyükşehir Belediyesi “Bayraklar asılsın terörün kökü kazınsın” kampanyası başlattı. Kampanya, Adana Büyükşehir Belediyesi tarihi bina önünde gerçekleştirilen açık hava toplantısı ile başlatıldı. Dualarla başlayan toplantıda konuşan Başkan Hüseyin Sözlü, operasyonun üçüncü gününde şahit olan Musa Özalkan’ı rahmetle anarken şehidin Telafer’de bir anaokulu, kreş ya da kültür merkezi yapılması vasiyetini yerine getireceğini ifade eden MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye Adanalı hemşerileri adına teşekkür etti.

adana-2

“ÇATLAK SESLERİ MİLLİ RUHUN İHTİŞAMI BOĞMUŞTUR”

Afrin’in yalnızca bir sınır ötesi harekatı olmadığını, sınırlarımızın öte yakasından gelebilecek her türlü tehdide karşı dimdik duracağımızın ispatı olduğunu aktaran Başkan Hüseyin Sözlü, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki milli şuur uyanık milli direnç ayaktadır. Milletimiz bir ve bütün olarak harekat başladığı andan itibaren zafer odaklanmıştır. Elbette ki çatlak sesler vardır fakat milli ruhun ihtişamı o sesleri boğmuştur” dedi. Kerkük meselesindeki duruş ve tavırlarının Afrin için de sergilediklerini aktaran Başkan Sözlü, “Milli bekamız söz konusu olduğunda ‘önce ülkem ve milletim’ diyen liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında, emrindeyiz” dedi.

adana-3

ESNAFA VE VATANDAŞLARA BAYRAK DAĞITTI

Konuşmasını “Zaman ordunun yanında dimdik durma zamanı, elimizden geldiği dilimiz döndüğünce onlara dua etmek zamanı. Türk Ordusu asırlardır zalime yavuz mazluma yunus olmuştur. Zeytin Dalı harekatı Suriye’deki herhangi bir etnik gruba karşı değil; Türk Devleti’nin sınırının güvenliği ve o coğrafyadaki şer güçlere karşı bir harekattır. Zeytin Dalı operasyonunda çarpışan Allah’ın arslanları Türk Güvenlik güçlerine başarılar diliyorum Cenab-ı Allah yar ve yardımcıları olsun” diyerek bitiren Başkan Hüseyin Sözlü, konuşmasının ardından civardaki esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı takdim etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.