BAŞKAN YÜCEL VATANDAŞLARA KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ANLATTI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek uygulanacak olan kentsel dönüşüm projesini mahalle sakinlerine anlatırken; “Vatandaşlarımızın menfaatine olmayan hiçbir projenin altına imza atmayız.” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel beraberindeki ekibiyle birlikte, Cumhuriyet Mahallesi’nde yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi. Alanya Sanayisi ve Milli Egemenlik Stadyumu arasında kalan 44 hektarlık bölgede uygulanacak kentsel dönüşüm projesinde sürecin nasıl işleyeceği mahalle sakinlerine tüm yönleriyle anlatıldı. Alanya Endüstri Meslek Lisesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına Başkan Yücel’in yanısıra Alanya Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne bağlı teknik personel, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Musa Akın, oda başkanları ve yaklaşık bin vatandaş katıldı.

alanya-2

YÜCEL: “SİZLERE DAHA YAŞANILABİLİR BİR ALAN SUNACAĞIZ”

Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yücel, önceliğin mahalle sakinlerinin refahı olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı; “Kentsel dönüşüm projemizle birlikte Cumhuriyet Mahallemiz yeni bir çehreye kavuşacak. Bölge sakinlerimize daha yaşanılabilir bir alan sunacağız. Bu projede önceliğimiz mahalle sakinlerimizin refahı. Bugünkü toplantımızın ana amacı da siz mahalle sakinlerimizin kafasındaki soru işaretlerini gidermek. Bugünden sonrada teknik ekibimiz sizlerle bir araya gelerek projemizle ilgili sürekli iletişim sağlayacak. Uygulayacağımız kentsel dönüşüm projemizle hem Cumhuriyet Mahallesi hem de Alanyamız kazanacak.”

“ÖNCELİĞİMİZ MAHALLE SAKİNLERİYLE MUTABAKAT SAĞLAMAK”

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürü İlker Şenkal, mahalle sakinlerinden gelen soruları yanıtlarken önceliklerinin mutabakat sağlamak olduğunu söyledi. Şenkal; “Sizlerle uzlaşmak için 1 yıllık süreç belirledik. Sorunları ve endişeleri olan vatandaşlarımız olacaktır. Bunun için sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Projemizdeki önceliğimiz sizlerle mutabakat sağlamak. Projemizin hayata geçmesi için zaten 3’te 2 çoğunluğu sağlamalıyız. Başkanımız bu projeye çok büyük önem veriyor. Bunun birincil nedeni de siz vatandaşlarımızın refah seviyesini arttırmak.” dedi.

Alanya Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı, vatandaşlardan gelen soruların yanıtlanmasıyla birlikte sona erdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.