Şelale’ye 8. park yapılıyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde 7 park kazandırılan Şelale Mahallesi’ne, yeni bir park daha inşa ediliyor.

Kepez Belediyesi, yeni yılın ilk günleriyle birlikte park çalışmalarını kaldığı yerden aralıksız sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şelale Mahallesi’nde iki parkın yapımını tamamlarken, yeni bir parkında inşasını başlattı.

Yeni parklar, Gümüşköy Cami’nin yanında 3487 Sokak’ta ve 3471 Sokak’ta hizmete girdi.

Çevresini güzelleştiren, bölgede yaşayanların dinlenme, spor ve yeşil alan ihtiyacını karşılayan iki park, 2 dönümden oluşuyor. Basketbol sahası, yürüyüş parkuru, açık hava spor aletlerinin olduğu parklarda, çatılı kamelya, bank ve çocuk oyun grubu da yer alıyor. Çimin ekildiği yeşil alanlara çeşitli türde ağaç ve çiçek fidan da dikildi. Parkın çevresindeki kaldırımlarda, görme engelli vatandaşların yürürken yolarını takip etmeleri için oluklu takip taşları kullanıldı. Tekerlekli sandalyelerin geçişi için de parkın girişlerine rampalar yerleştirildi.

Fen işlerinde de yüzü güldü

İki park bölge sakinlerine hizmet vermeye başlarken, Kepez Belediyesi mahalleye yeni bir park daha kazandırıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 3100 Sokak’ta yapımına başlanılan park 2 dönümden oluşuyor. Parkta, basketbol sahası, çatılı kamelya, açık hava spor aletleri ve çocuk oyun mobilyaları bulunacak. Yapımına başlanılan ve hizmete giren parklarla birlikte Başkan Hakan Tütüncü döneminde Şelale Mahallesi’ne 8 park inşa edilmiş oldu.

Yine bu dönem mahallede, 20 bin 804 metre yeni yol, 55 bin metre sathi kaplama asfalt, 21 bin metre sıcak asfalt, 6 bin 845 metre parke kaldırım ve muhtar evi çalışmaları gerçekleştirildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.