Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz’dan köy ziyareti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçimlere yönelik AK Parti İl Başkanlığı’nın organizasyonu ile Havza’nın köylerini gezerek köylü hemşerileri ile bir araya geldi.

Mısmıl Ağaç ve Yenice köyleri ve Bekdiğin beldesi sakinleriyle sohbet eden Yılmaz, köylerin sorunlarını bildiğini belirterek, seçimin ardından hızla işe koyulacaklarını ifade etti. Köy sakinleri ise Başkan Yılmaz’a başarılar diledi. İlk köy ziyaretini Mısmıl Ağaç köyüne yapan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, halkın büyük teveccühü ile karşılandı. Çocukları öpüp onlara hediyeler veren Başkan Yılmaz, daha sonra halka hitap etti.

31 Mart sabahı kolları sıvayıp il genelindeki tüm ilçe ve mahallelerde eksik olan hizmetleri tamamlamak, yetiştirmek ve geliştirmek amacıyla hızlı çalışma temposuna başlayacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “İl özel idarelerinin imkânlarını büyükşehir belediyelerine verelim, büyükşehir ve ilçe belediyeleri gelip bugüne yapamadığı işleri daha kısa sürede yapsın ve insanlarımızın hizmetine kavuştursun şeklinde bir bakış açısı ve talimatıyla Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından vazifelendirildik. İl Özel İdaresi’nin yaptığı hizmetleri artık seçimin sona ermesiyle biz yapacağız. 30 Mart seçiminden sonra bu görevimiz başlıyor. Buraya da sizlerle tanışmak, hasbıhal etmek amacıyla geldik. Allah bizi sizlere mahcup etmesin.’’ dedi. Başkan Yılmaz’ın ilçe ziyareti, Asarcık’ta AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş ile partililerin tirit davetiyle sona erdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.