ALICIK EMEKLİLERİN ÇANAKKALE GEZİLERİNE DESTEK VERDİ

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Çanakkale’ye gezi düzenleyen Türkiye Emekliler Derneği Nazilli Şubesi üyelerine ulaşım desteği sağladı.

ALICIK EMEKLİLERE ÇANAKKALE GEZİLERİNE DESTEK VERDİALICIK EMEKLİLERE ÇANAKKALE GEZİLERİNE DESTEK VERDİALICIK EMEKLİLERE ÇANAKKALE GEZİLERİNE DESTEK VERDİALICIK EMEKLİLERE ÇANAKKALE GEZİLERİNE DESTEK VERDİALICIK EMEKLİLERE ÇANAKKALE GEZİLERİNE DESTEK VERDİALICIK EMEKLİLERE ÇANAKKALE GEZİLERİNE DESTEK VERDİALICIK EMEKLİLERE ÇANAKKALE GEZİLERİNE DESTEK VERDİALICIK EMEKLİLERE ÇANAKKALE GEZİLERİNE DESTEK VERDİALICIK EMEKLİLERE ÇANAKKALE GEZİLERİNE DESTEK VERDİ

Nazillide faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları, oda, dernek, okullar ve mahallelerde yaşayan vatandaşlara yaklaşık 6 yıldır kentimizi tanıyalım Tanıtalım, tarih ve kültür gezilerinde destek veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alcık Çanakkale’de rehberler eşliğinde bundan yüz yıl önce aziz Türk Milletinin düşman kuvvetlerine geçit vermemek için savaştığı 250 bin şehidimizin kanıyla sulanan toprakları gezerek yüzyıl öncesinin tarihine şahitlik ediyorlar.

Bugüne kadar yaklaşık 22 bin bayana kentimizi tanıyalım tanıtalım programında, yaklaşık 36 bin vatandaşın da Çanakkale’ye Nazilli Belediyesi tarafından götürüldüğüne işaret eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Göreve geldiğimiz günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaşlarımıza hizmetler sunduk sunmaya da devam ediyoruz. Kentimizi tanıyalım tanıtalım programı ile evlerinden çıkıp mahallelerinin ötesine gidemeyen birçok bayanımıza Nazilli’de görmedikleri mahalleleri, Nazilli’deki değişimleri gösterdik. Kıymetli bayanlarımızı ağırlama fırsatı bulduk. Yine bunların haricinde Nazilli’deki Sivil Toplum Kuruluşu örgütlerine, derneklere, odalara ve okullara organize ettikleri tarih ve kültür gezilerinde belediyemiz otobüslerini en ekonomik koşullar ile ya da durumuna göre tamamen ücretsiz olarak kendilerine tahsis ettik. Bundan sonrada yine sosyal belediyecilik anlayışı ile elimizdeki imkânlar ölçüsünde Vatandaşlarımızın tarih bilincini artırma ve milli duygularına arttıracak gezi ve programlarında destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Tarih ve kültür gezilerinde destek veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a Çanakkale gezisi için desteklerinden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Faruk Baştepe ve Üyeleri “Başkanımız yapmış olduğu hizmetlerle yalnızca bizim değil tüm Aydın’ın takdirini kazanıyor” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.