BAŞKAN SARAÇOĞLU ESNAFLAR İLE BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Laleli Cami çevresi esnafları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kütahya Belediyesinin geleneksel hale getirdiği kahvaltı programları kapsamında Laleli Cami çevresindeki esnaflarımız ile buluşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, esnaflarımıza işlerinde kolaylıklar diledi.

Laleli Cami çevresindeki esnaflarımız ile bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbet eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Şehrimizin gelişmesi noktasında ekiplerimiz ile birlikte gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyor, tüm dinamikleri harekete geçirerek en sağlıklı çözümleri üretmeye gayret ediyoruz. Bu maksatla siz esnaflarımız ile bir araya geldiğimiz kahvaltı programlarımızda Kütahyamız için istişarelerde bulunuyoruz. Bütün hizmetlerimizi hemşerilerimizin beklentilerini değerlendirerek yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimiz ve hemşerilerimizin menfaatlerini her zaman göz önünde bulundurduk. Kütahya Belediyesi olarak bizler bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da şehrimizin aynası siz esnaflarımızın yanındayız. Bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm esnaflarımıza teşekkür ediyor, işlerinizde hayırlı bol kazançlar diliyorum, dedi.
Kahvaltı programına katılan esnaflarımızın soruları yanıtlayan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, onların talep ve önerilerini dinleyip karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Laleli Cami Avlusu düzenlenen programa Belediye Başkanı Kamil Saracoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli, Kent Konseyi Başkanı Zekeriya Dağcı, ve bölge esnafları katıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.