CHP’nin ilçe seçim bürosu tahrip edildi

Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı tarafından açılan seçim bürosuna kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından düzenlenen saldırıda büronun camları, masa ve sandalyeler kırıldı.

CHP İlçe Başkanı Yunus Bütün konuya ilişkin yaptığı açıklamada, seçim bürosuna gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce saldırı düzenlendiğini belirterek saldırıda büronun tahrip edildiğini belirtti. Bütün, “İlçemizde CHP’den çekinen güçler partimize saldırarak bizleri yıldıracağını, çalışmalarımızı durduracaklarını sanıyorlar. Bizler bu saldırıları kimlerin yaptıklarını az buçuk tahmin edebiliyoruz. Bu tip saldırılara biz hazırlıklıyız. Bu saldırılar bizleri yıldıramaz. Hatta mücadele şevkimizi artırır. Bu tip basit saldırı ve ucuz politikalarla yolumuzdan kimse döndüremez. Bu yöntemler çok eskilerde kaldı. Biz eski günlere dönmek istemiyoruz, demokratik hoşgörü temayülleri doğrultusunda politika yaparak bu seçimi alacağız. Bizi kimse demokrasi dışına çekemez. Bunlar hoş şeyler değil. İlçe halkımızın sağduyusuna güveniyoruz. Gerekli duyarlılığı halkımızın partililerimizin göstereceğine inanıyoruz.” dedi.