MHP’NİN İLK BÜYÜKŞEHİR ADAYI HÜSEYİN SÖZLÜ

2019 yerel seçimlerinde Türkiye’nin ilk Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü oldu.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP), önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü yeniden aday gösterecek.

Sözlü, kendi Twitter’dan Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin kendi ismini vererek yeniden aday olduğunu açıkladığına ilişkin sözlerini birlikte çektirdiği fotoğraf ile yayınladı.

ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ettiği öğrenildi. Ziyarette Bahçeli’nin Sözlü’ye, “Siz halen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımızsınız, aynı zamanda Büyükşehir belediyesi Başkan adayımızsınız, yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandığı belirtiliyor.