2. SÖZLÜ DÖNEMİ

5 Ocak 2018’de Adana’da Sözlü’nün yeniden adaylığını sözleriyle ilan eden Bahçeli bu kez Ankara’da adaylığı resmileştirdi

5 Ocak 2018 tarihinde Adana’yı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli o tarihte yaptığı konuşmada Hüseyin Sözlü’ye takdir ve teşekkürlerini iletip ‘Dosta, düşmana çalışkanlığınızı gösterdiniz’ demişti.

Sözlü ile yola devam etme kararında olduklarını siyasi konuşma ifadeleriyle kamuoyuna mesaj şeklinde veren Bahçeli, ‘2.döneminiz hayırlı olsun’ dedi.

Bahçeli’yi makamında ziyaret eden Hüseyin Sözlü, liderinden aldığı bu yanıt ile Adana’ya mutlu döndü. AK Parti ile MHP’nin 31 Mart yerel seçimlerde ittifak yapmak üzere anlaşma zemini arayışında oldukları şu günlerde Başkan Hüseyin Sözlü’nün MHP’nin adayı olarak ilan edilmesi sonrasında gözler ‘Hüseyin Sözlü’nün ittifakın adayı’ olmasına çevrildi.

Her iki siyasi parti arasında yapılacak ittifak anlaşması sonrasında Hüseyin Sözlü’nün Adana’da MHP ile AK Parti’nin ortak adayı olması ihtimali yükseldi ve gözler bu birlikteliğe çevrildi. Başkan Hüseyin Sözlü ise adaylığının resmi olarak tescil edilmesinden sonra yaptığı açıklamada ‘Hakkımızda ne hayırlı ise o olsun’ dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.