BAHÇELİ’DEN BAŞKAN SÖZLÜ’YE : HAYIRLI OLSUN

MHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi makamında ziyaret etti.

Başkan Sözlü kendi sosyal medya hesabından, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeliyi ziyaret ederek Milliyetçi, üretken belediyecilik anlayışıyla faaliyete koyduğumuz hizmetlerimiz ve önümüzdeki yerel seçimler için Adana’da sürdürdüğümüz çalışmalarımız hakkında bilgi verdik” açıklaması yaptı.

Partiden edindiğimiz bilgilere göre Başkan Sözlü’nün ziyaretinde Bahçeli’nin Sözlü’ye, “Siz halen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımızsınız, aynı zamanda büyükşehir belediyesi başkan adayımızsınız, yolunuz acık olsun.” dediği öğrenildi.

Daha önce 3 dönem Ceyhan Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Sözlü, 30 Mart 2014te 30 bin oy farkla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.