ESKİŞEHİRLİLER PARKLARDA BULUŞACAK

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve Eskişehirlilerin büyük ilgi gösterdiği Park Buluşmaları’nda bu hafta pop müziğin sevilen sanatçıları Merve Özbey ve Cem Belevi sahne alacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaz akşamlarına farklı bir heyecan getiren Park Buluşmaları’nda bu hafta iki önemli sanatçı Eskişehirlilerle buluşacak. 7 Eylül Cuma saat 21.00’de Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda Merve Özbey ile başlayacak etkinlikler, 8 Eylül Cumartesi saat 21.00’de Kentpark’ta Cem Belevi konseri ile devam edecek.

7 Eylül’de gerçekleştirilecek Merve Özbey konseri için Sazova’ya ücretsiz olarak ring seferleri düzenleneceğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, saat 19.00 itibariyle İsmet İnönü Kavşağı (Dublin Cafe önünden) ve Odunpazarı Alaaddin Parkı’ndan seferlerin başlayacağını belirterek tüm Eskişehirlileri parklarda buluşmaya davet ettiler.