Beyinsizler yüzünden rezil olduk

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı 67. Danışma Meclisi’nde partililere hitap eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karasomanoğlu “İçimizdeki beyinsizler yüzünden rezil olmaya başladık” dedi

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı 67. Danışma Meclisi Antikkapı Restoran’da gerçekleştiriliyor. Toplantıya Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sibel Gönül, Mehmet Okur, İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye Başkanları, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, AK Parti Belediye ve meclis aday adayları ve partililer katıldı. Toplantının divan kuruluna Orhan Barış, Müge Olşan, Nilüfer Sabırlı, Kezban Timurlenk ve Fatih Kılıç seçildi. Meclisin açılış konuşmasını gerçekleştiren AKP İl Başkanı Mamut Civelek’in sözleri sürekli olarak AK Parti İl Gençlik Kolları’nın attığı sloganlarla kesildi. Civelek, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın’ı ve üyeleri uyarmasına rağmen sloganların devam etmesi dikkat çekti. Dışarıdaki partilileri toplantıya davet ederek sözlerine başlayan Civelek ‘’ Buradaki kardeşlik resmi Türkiye çin en büyük fotoğraftır’’ dedi.

BAŞBAKAN SÖYLEDİ
Civelek ‘’Türkiye’nin 2023 hedefine ulaşmasını engellemek isteyeceklerini, kirli oyunlara başvuracaklarını biliyorduk. Başbakanımız seçimlere 4 ay kala ellerinde ne varsa üzerimize fırlatacaklarını söylemişti. Bugüne kadar yapılmayanları 11 senede telefi edilmemesi rahatsızlık oluşturmuştu. Ankara’nın bağımsız projeler üretmesinden bağımsız olanlar vardı. Bizim pasaportumuzdan, ekonomimizin güçlenmesinden, hazinemizin paralarla dolmasından, sağlığımızdan, yollarımızdan, akan şehit kanlarımızın durmasından rahatsız olanlar vardı. Kürttür, gayri müslimdir, alevidir, Çerkez diyip bizi bölememelerinden rahatsızlardı. Ve bir sabah kalktık ki 17 Aralık tarihinde düğmeye basmışlar. 27 Nisanlar, 28 şubatlar işte onlar gibi tarihteki yerini aldı. 17 Aralık’ta bir düğmeye basıldı ve birbirinden alakası olmayan 3 farklı olayla alakalı kişiler sabah karşı gözaltına alındı.

TELEFON ETSELERDİ
Bu insanlar bir telefon edilse gelecek insanlardı. Daha sonra soruşturma biter bitmez, 2 saat gibi kısa bir sürede 504 sayfa fezleke hazırlandı. Bu operasyon bir itibarsızlaştırma operasyonudur. Milletimizin milletimize karşı, milli irademizi karşı, AKP’ye, Recep Tayyip Erdoğansız bit AKP’ye yapılmış, başbakanımıza 2023 hedeflerimize yapılmış bir operasyondur. Bizler her yanı dolaşıp, her yana giriyoruz, insanlar soruyor ne olacak diye vatandaşlar bize diyor ki başbakanımıza iletin eğilmesin biz arkasındayız. Hani ekimi bekleyin demişlerdi ya, şimdi de savcı bey emniyete yazı gösteriyor. Bizde gezi parkını bi hatırladık. 4 ağaç için birbirine katmışlardı. Ne istemişlerdi hatırlıyor musunuz? HES’i iptal edin, 3. Köprüyü iptal edin demişlerdi. 3-5 ağaçla bunlar örtüşür mü? Şuna dikkat çekmek istiyorum. Birlik beraber olmamız gerekiyor’’ diye konuştu

BEYİNSİZLER YÜZÜNDEN
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu düşmanların her zaman var olacağını ve gözlerini açık tutmaları gerektiğini söyledi. Karaosmanoğlu ‘’Bizim görevimiz özellikle yerelde doğrudan doğruya halkımıza hizmet etmeyi kendimize hedef olarak aldık. Geçen hafta Amerika Başkonsolosu bizi ziyarete geldi. Önceki konsoloslardan bize gelen raporlara göre, Kocaeli’nin en önemli il olduğunu kaydetti. Bunun sırrını sordu. Bende ona bilgiler vererek ABD yardımıyla yapıyoruz. Bu Marshall yardımları çok işimize yaradı ancak şimdi birliğimize beraberliğimizi sağladık ve yolumuza devam ediyoruz dedim. Biz hamdolsun Kocaeli’de tüm teşkilatlarımızla başarılara imza atıyoruz. Siyaset yaparken temiz bir hayat yaşayacağız. Ak bir hayatımız olacak. Bunu tüm Türkiye’de ve Kocaeli’de en güzel şekilde yürüttük. İçimizdeki bazı beyinsizler yüzünden rezil olmaya başladık’’ dedi. Karaosmanoğlu konuşması sırasında AK gençliğin sürekli olarak slogan atması üzerine ‘’Not alın not’’ sözleriyle gençlere çıkıştı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.