AKÇAY KÜLTÜR VE SANAT EVİNDE YIL SONU RESİM SERGİSİ AÇILDI..


Akçay Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nin 2012-2013 dönemi yıl sonu resim sergisi Olivecity Alışveriş Merkezinde açıldı. Sergide kursiyerlerin bir yıl boyunca hazırladıkları resimler arasından 56 adedi beğeniye sunuldu.

Akçay Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nin yıl sonu sergileri bir bir açılmaya devam ediyor. Kültür ve Sanat Evi’nin geçtiğimiz hafta açılan el beceri kurslarının karma sergisinden sonra resim grubunun 2012-2013 dönemi yıl sonu sergisi Olivecity Alışveriş Merkezinde açıldı. Resim Eğitmeni Cesur Başcan öncülüğünde 22 kursiyerin yer aldığı Kültür ve Sanat Evi Resim Grubunda bir yıl boyunca hazırlanan eserler arasından seçilen 56 adet resim beğeniye sunuldu. Resim Sergisinin açılışına Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu şehir dışında bulunduğu için katılamadı. Açılışa Akçay Belediye Meclis Üyesi Songül Toplamaoğlu, Liman Başkanı Murat Yıldız, Akçay Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Hilmi Yıldız, kursiyerlerin yakınları ve davetliler katıldı. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, açılışa gönderdiği mesajda Kültür ve Sanat Evi’nde yüzlerce kursiyerin yer aldığını belirterek, “Akçaylı hemşerilerimiz el beceri kurslarının yanı sıra resim kurslarına da yoğun ilgi gösteriyorlar.
Bir yıl boyunca emek harcayarak ortaya çıkardıkları eserlerini bugün sizlerin beğenisine sundular. Resim eğitmenimiz ve diğer tüm kursiyerlerimizi kutluyorum” dedi. Resim Eğitmeni Cesur Başcan’da Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu’na sağladığı imkanlar nedeniyle teşekkür etti. 28.06.2013

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.