Ekibimiz projeleri hazırlıyor

İlk ilçe ziyaretini Sincan’a yapan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “Çok hızlı bir şekilde ekibimiz çalışıyor projeler hazırlanıyor” dedi.

Ekibimiz projeleri hazırlıyor

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın salı günkü grup toplantısında AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Mehmet Özhaseki, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere ve teşkilat toplantılarına başladı. İlk olarak AK Parti Ankara İl Yürütme Kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya gelen Özhaseki önceki gün de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’yı ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi binasındaki ziyarette AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da yer aldı. Ziyarette Tuna ve Özhaseki’nin Ankara ile ilgili ve 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler üzerine görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Özhaseki ziyaretle ilgili “Yerel seçimlere bir ve bütün şekilde hazırlanıyoruz. Ankara’yı hep birlikte daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

İLK İLÇE ZİYARETİ SİNCAN’A

Mustafa Tuna’yı ziyaretinin ardından ilk ilçe ziyaretini Sincan’a yapan Mehmet Özhaseki burada İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda partililerle bir araya geldi. Özhaseki burada yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: “Çok hızlı bir şekilde ekibimiz çalışıyor projeler hazırlanıyor. Duyduğu zaman herkes ne güzel projeymiş diyecek. Umarız karşı taraftan da benzer projeler çıkar. Yalan ve iftiraya dayalı propagandaya asla başvurmazlar. Yaparlar mı yaparlar. Çünkü benim adaylığım açıklandı bir iki saat sonra bir sürü sahte hesaplardan yalan yanlış verip veriştirmeye başladılar. Bu yalanlara karşı aşılıyız aslında. Hiç umurumuzda bile değil.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.