Akbük Belediyesinde operasyon

Aydın’ın Didim ilçesine bağlı Akbük belde Belediyesine jandarma tarafından operasyon düzenlendi. Belediyedeki 2 bilgisayara el koyan güvenlik güçleri, CHP’li Belediye Başkanı M.Erçin Sandalcı’nın evinde de arama yaptı. Bu sabah erken saatlerde Akbük Belediyesine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, belediye içerisinde arama yaptı. El konulan iki bilgisayar kasasıyla belediyeden ayrılan jandarma ekipleri, daha sonra CHP’li Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı’nın evinde arama yaptı.

Operasyonun ardından bilgi almak için Didim Adliyesi’ne gelen Başkan Sandalcı’nın avukat olan eşi Nesrin Sandalcı, operasyon kapsamında evlerinde de arama yapıldığını söyledi. Operasyonun kapsamı hakkında bilgi sahibi olmadığını açıklayan Sandalcı, gizlilik kararı nedeniyle kendisine de bilgi verilmediğini belirtti.

BAŞKAN SANDALCI SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Başkan Sandalcı da, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün sabah saatlerinde güvenlik görevlileri tarafından Akbük Belediyesi’ndeki odamda arama yapılmıştır. Yapılan arama, belediyenin tüzel kişiliği ya da belediyedeki görevimle ilgili değildir. Yolsuzluk, rüşvet, görevi kötüye kullanma gibi bir inceleme ve araştırma yoktur. Yapılan arama bir şahsın uygunsuz görüntülerinin bende var olup olmadığının araştırılmasıdır. Şehir dışında olduğumdan Akbük’e döner dönmez gerekli açıklamaları yapacağım. İnsanlar yaptıkları yanlışları unutturup konuyu saptırıyor. Basın açıklamam tüm gerçekleri ortaya çıkaracaktır. Herkes kimin ne olduğunu görsün.”

Didim kamuoyunda bir süredir CHP’li Didim Belediye Başkanı M.K’ya ait uygunsuz görüntülerin Akbük Belde Belediye Başkanı M. Elçin Sandalcı’nın elinde olduğu iddiaları konuşuluyordu. Operasyonun Başkan M.K’nın şikayeti üzerine gerçekleştirildiği öne sürüldü.

Uygunsuz görüntüleri olduğu ve operasyonun şikayeti üzerine başladığı iddialarını yalanlayan Başkan M.K da, birkaç gün içinde bir açıklama yapacağını kaydetti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.