BAŞKAN CAN, BAYRAM İÇİN TÜM TEDBİRLERİN ALINDIĞINI BELİRTTİ

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Cuma günü kutlanmaya başlanacak olan Ramazan Bayramı ile ilgili olarak tüm tedbirlerin alındığını açıkladı.

Başta kent merkezi olmak üzere kenar semtlerde ve toplu alışveriş merkezlerinde vatandaşların rahat ve iyi bir ortamda alış verişlerini yapabilmeleri, ayrıca huzurlu bir Bayram geçirebilmeleri için yerel yönetim olarak gerekli çalışmaların yapıldığını belirten başkan Can, yaklaşan bayram nedeniyle tedbirlerin arttırılarak devam ettiğini söyledi.

Halkın alışveriş yapacağı tüm iş yerlerinde fiyat etiketi bulundurulmasının zorunlu olduğunu ve belediye olarak gerek temizlik, gerekse fiyat etiketi konusunda sıkı kontroller yapılacağını kaydeden Başkan Can, hem esnaflara, hem vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Huzurlu bir bayram için herkes elinden geleni yapmalıdır” şeklinde konuştu.

Hizmet birimlerinin bayram tatili süresince açık ve halkın hizmetinde olacağını altını çizen Başkan Can, yaşanabilecek her hangi bir olumsuzlukta Alo 153 Zabıta Şikayetler, 185 su arıza, 110 itfaiye yada 616 11 11 numaralı telefonları arayabileceklerini söyledi.

Halkın Ramazan bayramını kutlayan Başkan Can, “Bir Ramazan ayının sonuna geldik, hüzünlüyüz. İbadetlerle geçen bir ayın sonunda bayrama kavuştuk. Maalesef bugün soydaşlarımız katlediliyor. Müslüman dünyasında savaşlar hakim. Dileğimiz Müslüman kardeşlerimizin akan kanlarının bir an önce durmasıdır. Bu bayramın ülkemize, bölgemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize, memleketimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, saygılar sunarım” şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.