Başkan Tuna: Hizmetlerimiz, gelecek için referansımızdır

MERSİN’de Toroslar Belediye Başkanı ve MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, “Hizmetlerimiz, gelecek için referansımızdır” dedi.

Başkan Tuna, Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği ile Meyve ve Sebze Toptancı Tüccarları Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Üretken belediyecilik ile kıt imkanlara rağmen Toroslar’ı kendi kendine yetebilen bir konuma getirdiklerini belirterek, “Gayemiz ve niyetimiz, Mersinimizi hep birlikte ileriye götürmektir. Toplumun her katmanındaki insanımıza dokunduk ve projeler yaptık. Biz sürekli proje peşindeyiz. Çok paramız yoktu ama üreten bir kafa yapımız vardı. İsrafçı değil, insaflı belediyecilik anlayışıyla çalıştık. Ortak akla önem veriyoruz. Ben yaptım oldu mantığı ile değil birlikte yaparak, herkesin aklını ortaya koyarız ve en doğrusunu harekete geçiririz. Bilginin doğru üretildiği yerler olan üniversitelerimizle de hep istişareli çalışma yürüttük. Kentimizde üç üniversiteyle ortak proje yapan tek belediyeyiz. Bizim hizmetlerimiz gelecek için referansımızdır” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.