Kepez’in 5 yıldızlı sağlık merkezi açıldı

Kepez Belediyesi’nin özel hastane konforunda inşa ettiği ‘Belediye Sağlık Merkezi’ düzenlenen törenle açıldı.

15 ayrı branşta poliklinik hizmeti verilecek tesisin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kepez’in büyük projelerle Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini vurgulayan Başkan Türel, “Hakan başkanımızın gayretleri Kepez’in Antalya’nın ön bahçesi olmasını ortaya koyuyor. Bu sağlık merkezi de bu gayretlerin bir göstergesi” dedi.

Türel, Büyükşehir ve Kepez belediyesinin insan odaklı belediyecilik anlayışında Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi. 2010 yılında evde sağlık hizmetini başlattıklarına değinen Başkan Tütüncü, “Göreve geldiğimizde 1 doktor ve 2 sağlık personelimiz vardı. Bugün, kocaman binası ve 200’e yakın çalışanı olan bir sağlık merkezimiz var” dedi.

Belediyeciliğin insan hayatını kolaylaştırmak olduğuna değinen Tütüncü, “Sınırsız sorumluluk anlayışı ile sosyal belediyeciliği belediye hizmetlerinin merkezine alıyoruz” dedi.