Başkan Kayda’dan 23 Nisan mesajı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Geleceğimizin en önemli hazinesinin çocuklarımız olduğunu vurgulayan Başkan Kayda, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“23 Nisan 1920 tarihinde açılan TBMM’nin kuruluşunun 101. yıl dönümünü ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği bu mutlu günü, büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. TBBM, 101 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde hakimiyetin kayıtsız şartsız milletindir anlayışıyla, devletimizin sonsuza dek var olması için karar merci olmuş ve saygın bir yer edinmiştir. Aynı zamanda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan bu anlamlı gün, başta çocuklarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimize ve milletimize kutlu olsun.

Milletimizi bölmek, devletimizi talan etmek uğruna millet iradesine darbe vurmak isteyen güçlere karşı demokrasi hep çözüm yolu olmuştur. En son 15 Temmuz hain darbe girişimiyle bombalara maruz kalan aziz Meclisimiz, Allah’a şükür devlet aklı sayesinde yine milletimizin temsil yeri olmuştur.

Aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak daha da anlam kazanan bu gün de; çocuklarımızın sevincine ortak oluyoruz. Bu sene yaşanan korona virüs salgınından dolayı çocuklarımız bayramlarını evde kutlayacaklar. Onların sevincine, coşkusuna ortak olalım. Çocuklarımızla şarkılar söyleyelim, şiirler okuyalım, oyunlar oynayalım. Size söz veriyorum sevgili çocuklar, bu zor günleri hep birlikte atlatacağız ve 23 Nisan’ı her yerde coşku içinde kutlayacağız.

TBMM’nin açılışının 101. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçmiş tüm devlet adamlarını saygı ve rahmetle anıyorum.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.