Menderes Türel anlattı, anlattı, anlattı

AK Parti Genel Başkan Yardımıcı Antalya Milletvekili Menderes Türel, Doğu ve Güneydoğulu işadamlarının organize ettiği toplantıya katıldı

-Türel: ”Antalya’ya memleketimize hizmet için aday oldum”
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel ”Ankara’da çok önemli görevleri bırakmak suretiyle, Antalya’mıza memleketimize hizmet etmek için aday oldum” dedi.

Menderes Türel, dün Muratpaşa mahalle muhtarları, Antalya’da yaşayan Doğu ve Güneydoğulu işadamlarının organize ettiği toplantıya katıldı. Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Türel burada yaptığı konuşmada, geçmiş dönemde büyükşehir belediye başkanı iken yaptığı hizmetlerin tüm Antalyalıların malumu olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Ancak o beş sene içerisinde gerçekten bir çok yapabildiğimiz hizmet ile beraber yapmayı arzu ettiğimiz hizmetleri de bir dönem daha devam ettirmek niyetindeydik. Bu fırsatı bulabilseydik belki bu dönem Antalya’nın şu anda sıkışan on önemli noktada kavşak yapımı bitmiş , 30 bin kişilik stadyum bitmiş , raylı sistemin ikinci etabı bitmiş, daha bir çok önemli hizmet bitmiş ve siz değerli halkımızın hizmetine sunulmuştu. Ama tabi ki seçmenlerin göstermiş olduğu tercihe son derece saygılıyız. Demokrasi karşısında söyleyeceğimiz tek söz; sandıktan çıkan sonuç karşısında boynumuz kıldan ince olduğudur. O yüzden tercih böyle olmuştur. Ama tabi ki biz bu hizmetleri, Antalya’da yapamamış olmanın üzüntüsünü beş yıl boyunca taşıdık. İnanın bunlardan dolayı büyük bir üzüntü duydum .Aslında siyasi rakiplerimizle ilgili şikayetler ve yakınmalar olduğunda siyaseten belki sevinmem gerekir. Ama inanın ben gerçekten üzülüyorum. Ben bu şehre kim hizmet ederse etsin, bu şehre bir çivi çakanı sırtımda nereye kadar taşınması gerekiyorsa taşırım. Siyasi anlayışından siyasi mensubiyetine hiç bakmadan bunu yaparım . Bu güne kadar da hep gereğini aynı şekilde yapmaya çalıştım. Belediye başkanlığı döneminde de böyleydi.”

-Eski Menderes olarak değil…
Antalya’nın her noktasına elinden geldiğince hizmet etmeye çalıştığını ifade eden Türel konuşmasını şöyle sürdürdü:
”Kimseyi ayırmadan ,kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayarak hizmet anlayışını ortaya koydum. bundan sonrada böyle olacak. Ankara’da iki buçuk senelik milletvekilliğim ,TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğim ki bu meclisin en önemli komisyonudur , adeta kalbidir. Ak Parti Genel Başkan Yardımcılığım döneminde de geçmişteki Menderes üzerine, çok farklı tecrübeler koymak üzere, bugün Antalya’dayım . Ben aday açıklamamda da söyledim. Eski Menderes olarak değil, çok daha farklı, çok daha tecrübeli, çok daha donanımlı Menderes Türel olarak Antalya’nın içinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.”

-Gerisi teferruat….
Konuşmasını Antalya söz konusu ise gerisi teferruattır diyerek sürdüren Türel sözlerini şöyle tamamladı:
”Vatandaş sandığın başına gittiğinde , adayların hepsini tek tek önüne koyacak ve şu muhasebeyi yapacaktır. Bu memlekete Menderes Türel mi, yoksa diğer adaylar mı daha çok hizmet eder? Vatandaşlarımız bunun muhasebesini en iyi şekilde yapacaklardır.Tabi vatandaşlarımızın bu değerlendirmeleri içerisinde, Antalya’ya kim daha çok hizmet edebilecekse, muhakkak seçmen sorumluluğuyla burada yaşayan tüm vatandaşlarımız onun gereğini yerine getireceklerdir. Ben iddia ediyorum, hem de bunu büyük bir gururla iddia ediyorum . Antalya’ya verdiği her sözü yerine getirmiş bir kardeşiniz olarak iddia ediyorum. Şükürler olsun vatandaşlarımızın huzuruna çıktığımızda her sözünü yerine getirmiş bir siyasetçi olmanın huzuruyla, onuruyla karşınızdayım. İşte bu onur, gurur ve huzurla diyorum ki; Menderes Türel en çok hizmeti yapabilecek her türlü bilgiye , birikime, tecrübeye donanıma sahiptir. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.