Alim Işık’tan görkemli açılış

alim-isik-secim-merkezi-acilisi-k30 Martta yapılacak yerel seçimlerin için çalışmalarına başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Belediye başkanı Adayı Alim Işık ilk seçim bürosunu Cuma namazının ardından çok sayıda partili ve Kütahya halkının katılımıyla Asım Gündüz Caddesinde açtı.

Partililer ve vatandaşlar ile birlikte Ulu Cami de kılınan Cuma namazının ardından kortej eşliğinde açılışın yapılacağı yere gelen Işık açılışta yaptığı konuşmada sözlerine 10 Ocak aktif gazeteciler gününü kutlayarak başladı.

İlk açtıkları büronun kadınlar için olduğunu belirten Işık en kısa sürede erkekler içinde bir büro açacaklarını söyledi. Büronun açılması ve halka tanıtılmasında emeği geçen ve açılışa katılan herkese gösterdikleri ilgi ve teveccüh için teşekkür eden Işık gösterilen ilgi ve teveccühün aynı ölçüde halka hizmet olarak geri döneceğini belirtti ve sözlerine şöyle devam etti “ Bu büro dostluğun, sevginin, kardeşliğin konuşulacağı bir büro, asla gıybet, dedikodu, fitne ve hak yeme olmayacak. Bu büro Allah nasip ederse 30 Mart 2014’te Belediye Başkanlığı makamının bir kopyası olacak” dedi.

Kütahya’da kendilerine oy veren veya vermeyen herkese eşit mesafede olacaklarını belirten Işık ayrımcılığın asla olmayacağını ve kapılarının herkese açık olacağını söyledi. Konuşmasının ardından seçim bürosunun açılışını yapan Işığa Tavşanlı Şehit Aileleri Derneği TBMM’de haklarını savunduğu için bir Plaket sundu. İl başkanı Erol Alpertürk, Merkez ilçe başkanı Metin Belek, Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Selçuk Alıç ve birçok vatandaşın katıldığı açılış sonrasında herkesle tek tek sohbet edip dertlerini dinleyen Işığa ilgi büyüktü. (SBK)

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.