Özhaseki: MHP’nin tavrı samimi

Özhaseki, MHP ile şimdiye kadar hiçbir konuda ihtilafa düşmediklerini söyledi. Cumhur İttifakı’nın Ankara Adayı, “Devlet Bey, yerli ve milli düşündü. Belediyeler konusunda da hiçbir pazarlık yapılmadı. MHP ile sahada beraberiz. Bundan sonra da çalışmalarımızı beraber yürüteceğiz” açıklamasında bulundu.

KADİR YILDIZ / TÜRKGÜN

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, “Devlet Bey’in belediye değil beka” sözü çok önemli” dedi. AK Parti Genel Merkezi’nde gazete ve televizyonların Ankara Temsilcileri ile biraraya gelen Mehmet Özhaseki, MHP ile şimdiye kadar hiçbir konuda ihtilafa düşmediklerini söyledi. Özhaseki, “Devlet Bey, yerli ve milli düşündü. Belediyeler konusunda da hiçbir pazarlık yapılmadı. MHP ile sahada beraberiz. Bundan sonra da çalışmalarımızı beraber yürüteceğiz” açıklamasında bulundu. Özhaseki, “Ankaragücü’nün maçlarını başka şehirlerde değil Ankara’da yapabilmesi için 55 bin kişilik stadyumun 1-2 ay içinde temellerinin atılacağını söyledi. Ankara’ya kazandırılacak stadyum aynı zamanda milli maçlara da ev sahipliği yapabilecek kapasiteye sahip olacak. İçerisinde ise 50’yer yakın spor dallarının bulunacağı bir kompleks olarak inşa edilecek. Şimdiye kadar herkesle tam mutabakat kurarak projelerimi hayata geçirdim. Tunalı ve Bahçelievler de bu bağlamda yayalaştırma projelerimiz var. Onları da hayata geçireceğiz” dedi.

MHP İLE İTTİFAK

Özhaseki şöyle devam etti: “MHP teşkilatlarının tavrı çok samimi. Şimdiye kadar hiçbir konuda ihtilafa düşmedik. Bu konuda başta MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin tavrı çok önemli. Devlet Bey’in belediye değil beka. Yüzlerce belediye feda olsun. Beka çok önemli. Devlet Bey beka meselesinde hükümete sonuna kadar destek verdi. Aynı şekilde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuzdan aylar önce bu durumu gördü ve açık bir şekilde “Bu partide FETÖ’ye sempatiyle bakan kim varsa defolsun gitsin” dedi. Bu bela 15 Temmuz’da darbe yaptı. Devlet Bahçeli yine destek oldu. Yerli ve milli düşündü. Belediyeler konusunda da hiçbir pazarlık yapılmadı. MHP ile sahada beraberiz. Bundan sonra da çalışmalarımızı beraber yürüteceğiz”

HESABIM YOK BENİM

Yeni bir dönemin başladığına dikkat çeken Özhaseki, “Her yiğidin kendine has bir yoğurt yiyişi var. İhaleler şeffaf olacak. Bütçe milletin malı. Fitne ateşi yakmanın bir anlamı yok. Melih Bey çok büyük projeler gerçekleştirdi. Gecesini gündüzüne kattı. O kendi dönemine ait işleri yaptı. Ondan önce Karayalçın da kendi dönemine ait işleri yaptı. Dalokay da öyle yaptı. Geçmişle ilgili, başkalarıyla ilgili hiçbir hesabım yok benim. Artık yeni bir dönem başlıyor” ifadelerini kullandı.

MİLLETİMİZ, CUMHUR İTTİFAKI’NDAN MEMNUN

Milletin, Cumhur İttifakı’ndan memnun olduğunu kaydeden Özhaseki, “Cumhur İttifakı’nın yerelde de kurulmasından vatandaş büyük bir memnuniyet duyuyor. Vatandaşlarımızdan bunun geri bildirimini alıyoruz. Eğer bir araya gelemeseydik vatandaş bizi çok suçlardı. Hem beka sorunu diyoruz hem bir araya gelmiyoruz. Bu olmazdı. Şimdiye kadar tek sıkıntı yasal alt yapısının olmamasıydı. İttifak konusunda sıkıntılar aşıldı. Vatandaşta da büyük bir memnuniyet var” değerlendirmesinde bulundu.

SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

YEREL seçimlerde iddialı olduklarını kaydeden Özhaseki, “Anketler konusunda algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar. Kendilerine has basın yayın organlarında ana muhalefet partisi kendi adaylarının gerisinde olduğumuzu söylüyorlar. Kayseri’ye kadar ekip gönderdiler. Acaba Mehmet Özhaseki’nin bir açığını bulabilir miyiz diye. Ben belli grupların ta Amerika’ya kadar arayıp elinizde bant var mı, ses kaydı var mı diye aradıklarını biliyorum. Bunların yapıldığı bir ortamda yaşıyoruz. İnsanların aklıyla alay etmek gibi bir şey. Oy oranları ortada. Millet yüzünü Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisine çevirdi. 31 Mart’ta sandıkların patladığını göreceğiz” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun yerel özerklik talebi oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da eleştirileri sıralayan Mehmet Özhaseki, önemli bir de iddiada bulundu. Özhaseki, “Yerel yönetim özerklik şartı ara ara dillendiriliyor. İçeriği hususunda kimsenin bilgi sahibi olduğunu zannetmiyorum. Bunu ana muhalefet genel başkanı geçmişte de söyledi. Zannedersem danışmanları uyardı ki bir daha ağzına almadı. Niye. AB yerel yönetim özerklik şartını tanıyacağız demek PKK’lıların özerklik ilan etmesini hoş görüyoruz, normaldir demek. Bu çok tehlikeli bir gidişhat. Bunu kabul ederseniz PKK’nın kendine has yönetim tarzıyla terör devleti kurması yolunda en önemli adımı atmış olursunuz. Bu tehlikeli bir gidişhat olur diye düşünüyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.